Top2000 Live al 10 jaar een succes

12-12-2022

Top2000 Live al 10 jaar een succes
Top2000 Live keert woensdag 28 december terug naar onze schouwburg 

Na ruim 300 shows in volle zalen door heel Nederland is Top2000 Live toe aan haar tiende verjaardag. De liveshow met de grootste hits uit de lijst der lijsten is woensdag 28 december weer in onze schouwburg te zien. Het ultieme feestje in de kerstvakantie. 

Van Stadskanaal tot Terneuzen en van Winterswijk tot Amstelveen: de shows van Top2000 Live zijn steevast een dampend succes. Met een superband als basis voor een prettig stel topvocalisten komt de crème de la crème uit de jaarlijkse lijst voorbij. Onder anderen Voice-Of-Hollandfinaliste Tjindjara Metschendorp brengt  ‘s werelds popdiva’s ten tonele: fasten your seatbelts!  

Huwelijksaanzoeken

Architecten van Top2000 Live zijn producent en voormalig zanger Peter Groot Kormelink (o.a. Splitsing en Jazzpolitie) en de toenmalige zendercoördinator Kees Toering. Beiden vonden dat het toen al fantastische Hilversumse radio en TV-concept ook het land in moest. Hun visie bleek een schot in de roos te zijn. 

En waar muziek is, is emotie. Zo vonden er diverse huwelijksaanzoeken plaats op het podium tijdens een optreden de afgelopen jaren en is het slotakkoord ‘Hey Jude’ één van de magische hoogtepunten in de muzikale rollercoaster. 

Verrassing

De Top2000 Live band kende door de jaren heen bezettingswisselingen, maar heeft ook een vaste kern met o.a. William Kersten; zanger en Mister top 2000. Evenals saxofonist Arjan Muusz en trombonespeler Martijn Sohier. 

De setlijst van de komende editie is nog een verassing. Deze wordt vlak van tevoren samengesteld op basis van de originele Top 2000 jaarlijst. 

Top2000 Live: Alive and Kicking is woensdag 28 december te zien in Schouwburg Cuijk. Bestel hier je kaarten.

 

Deel op Twitter | Deel op Facebook