VRIENDENVOORDEEL

Vrienden worden?

Als Vriend van de schouwburg help je ons cultuur toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Als dank voor jouw vriendschap profiteer je een seizoen lang van aantrekkelijke voordelen en speciale acties.

Mede mogelijk gemaakt door jou

Met jouw bijdrage kan het Schouwburgfonds talenten uit het Land van Cuijk ondersteunen en een podium geven. Een aantal voorbeelden uit het afgelopen seizoen:

Ook steun je met jouw bijdrage Stichting Leergeld Land van Cuijk, die kinderen van ouders met geldzorgen helpen.

Vrienden Voordeel 22|23

Als Vriend van de schouwburg krijg je automatisch toegang tot de Vroege Vogel Verkoop* Ook ontvang je een jaarabonnement op theaterglossy Scènes cadeau, de must read voor elke theaterliefhebber.

Komend jaar krijg je als Vriend bovendien korting op de serie ‘Jong Klassiek’, een reeks concerten op de zondagochtend waarin Schouwburg Cuijk een podium biedt aan talentvolle klassieke musici. 

Alle aanbiedingen en acties zijn geldig voor 2 personen.


*Geef toestemming als je deze mailings wilt ontvangen (via ‘Mijn Theater’ op onze website, onder het kopje ‘Mijn gegevens’ )
**Deze aanbieding is geldig tot en met 31 augustus 2022 (één abonnement per Vriendenpas)

Meld je aan als Vriend

Voor de Vriendenpas betaal je voor seizoen 22|23 eenmalig 40 euro. Klik om je aan te melden op onderstaande button.

Nadat je bent ingelogd bestel je eenvoudig jouw digitale Vriendenpas 22|23 (inloggen met alleen een e-mailadres is niet mogelijk). Het is niet nodig een aparte annuleringskostenverzekering af te sluiten, deze is automatisch inbegrepen.

Vul voor het gratis jaarabonnement op Scènes ook je adresgegevens in.
 

Word vriend