VRIENDENVOORDEEL

Word Vriend van Schouwburg Cuijk

Vrienden worden?

Als Vriend van de schouwburg help je ons cultuur toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Als dank voor jouw vriendschap profiteer je een seizoen lang van aantrekkelijke voordelen en speciale acties.

Mede mogelijk gemaakt door jou

Een deel van jouw bijdrage (€ 35 per jaar) gaat naar de Stichting Leergeld, waardoor ook kinderen uit gezinnen met lagere inkomens kunnen deelnemen aan culturele activiteiten.

Een ander deel gaat naar het Schouwburgfonds ten behoeve van talentontwikkeling in het Land van Cuijk.

VriendenVoordeel 20|21

Vanwege het coronavirus komt de Vroege Vogel Verkoop* voor seizoen 20|21 te vervallen. Dit geldt in elk geval voor de voorstellingen tot en met 31 december 2020. Mogelijk komt er alsnog een voorverkoop voor de voorstellingen vanaf 1 januari 2021.

Word vriend

Meld je aan als Vriend

Aanmelden voor seizoen 20|21 kan vanaf de start van het seizoen.
Word Vriend door in te loggen bij Mijn Theater of maak een nieuw account aan (inloggen met alleen een e-mailadres is niet mogelijk). Nadat je bent ingelogd reken je eenvoudig af met IDEAL.* Vanwege het coronaprotocol kunnen we per voorstelling slechts een beperkt aantal gasten ontvangen. Onze Vrienden voorrang geven betekent dat veel voorstellingen al voor de start van de kaartverkoop uitverkocht zouden zijn. We willen graag zoveel mogelijk mensen de kans geven kaarten te kopen, we hopen op je begrip.