VRIENDENVOORDEEL


Vrienden worden?

Als Vriend van de schouwburg profiteer je een seizoen lang van aantrekkelijke voordelen en speciale acties. Met jouw bijdrage help je bovendien mee om cultuur toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen.

VriendenVoordeel 23|24

Word Vriend en krijg automatisch toegang tot de Vroege Vogel Verkoop. We sturen je VriendenMail over bijgeboekte voorstellingen en acties speciaal voor onze Vrienden. Ook ontvang je gratis een jaarabonnement op theaterglossy Scènes*, de must read voor elke theaterliefhebber.

Komend seizoen ben je als Vriend bovendien onze gast bij de serie  ‘Jong Klassiek’, een reeks concerten op de zondagochtend waarin Schouwburg Cuijk een podium biedt aan talentvolle klassieke musici. 

Profiteer van:

Alle aanbiedingen zijn geldig voor 2 personen.

* Geldig voor Vrienden die zich hebben aangemeld vóór 18 juli 2023

Vroege Vogel Verkoop

Onze Vrienden kunnen drie dagen voor de officiële start van de kaartverkoop voor seizoen 23|24 al kaarten bestellen (max. 2 kaarten per voorstelling). Deze exclusieve voorverkoop begint maandag 22 mei 2023 om 13.30 uur. Zorg dus dat je je op tijd hebt aangemeld als Vriend!

Dank voor je steun

Als Vriend van de schouwburg steun je het Schouwburgfonds dat als doel heeft cultuur breed toegankelijk te maken en lokale talenten een podium te geven en te helpen ontwikkelen. 

Enkele projecten die het afgelopen seizoen een bijdrage hebben ontvangen:

Meld je aan als Vriend

Voor de Vriendenpas betaal je voor seizoen 23|24 eenmalig 40 euro. 

Log in of maak een account aan en bestel eenvoudig jouw digitale Vriendenpas 23|24 (let op, bestellen met alleen een e-mailadres is niet mogelijk). 

Het is niet nodig een aparte annuleringskostenverzekering af te sluiten, deze is automatisch inbegrepen.

Vul voor het gratis jaarabonnement op Scènes ook je adresgegevens in.