VRIENDENVOORDEEL

Vrienden worden?

Als Vriend van de schouwburg help je ons cultuur toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Als dank voor jouw vriendschap profiteer je een seizoen lang van aantrekkelijke voordelen en speciale acties.

Mede mogelijk gemaakt door jou

Een deel van jouw bijdrage (€ 35 per seizoen) gaat naar de Stichting Leergeld, waardoor ook kinderen uit gezinnen met lagere inkomens kunnen deelnemen aan culturele activiteiten.

Een ander deel gaat naar het Schouwburgfonds ten behoeve van talentontwikkeling in het Land van Cuijk.

VriendenVoordeel 20|21

Voor de tweede helft van het seizoen, vanaf januari 2021, start op donderdag 10 december om 14.00 uur alsnog een Vroege Vogel Verkoop voor onze Vrienden. Zaterdag 12 december om 13.30 uur start de kaartverkoop voor het grote publiek.

Ben je nog geen vriend en wil je dit alsnog worden (nu €25 tot einde seizoen)? Meld je dan voor donderdag 10 december aan om te kunnen profiteren van de Vroege Vogel Verkoop en andere voordelen. 

Meld je aan als Vriend

Aanmelden voor seizoen 20|21 kan vanaf de start van het seizoen.
Word Vriend door in te loggen bij Mijn Theater of maak een nieuw account aan (inloggen met alleen een e-mailadres is niet mogelijk). Nadat je bent ingelogd reken je eenvoudig af met IDEAL.

* Vanwege het coronaprotocol kunnen we per voorstelling slechts een beperkt aantal gasten ontvangen. Onze Vrienden voorrang geven betekent dat veel voorstellingen al voor de start van de kaartverkoop uitverkocht zouden zijn. We willen graag zoveel mogelijk mensen de kans geven kaarten te kopen, we hopen op je begrip.

Word vriend