Algemene informatie Schouwburg Cuijk

ALGEMENE INFORMATIE

Online

De kaartverkoop voor voorstellingen en andere activiteiten en evenementen loopt via onze website. Hier maak je eenvoudig een persoonlijk account aan waar je je gegevens zelf beheert.

Betaalmogelijkheden: iDeal, PODIUM Cadeaukaart.

Natuurlijk kun je ook bellen met ons bespreekbureau of een e-mail sturen. Ook zijn wij bereikbaar via Facebook. We proberen je zo snel mogelijk te helpen!

Telefonisch

Van 24 juli tot en met 23 augustus is ons bespreekbureau gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Eventuele e-mails aan kassa@schouwburgcuijk.nl worden vanaf 24 augustus weer gelezen en beantwoord. 

All-in-prijs

De toegangsprijs is inclusief reserveringskosten, garderobe (verplicht) en een pauzedrankje (tenzij anders aangegeven). Vanwege de coronamaatregelen hebben de voorstellingen geen pauze. Je kunt een drankje mee de zaal in nemen.

Toegang tot de zaal

De zaalplattegronden vind je hier.

Fotografie en mobiele telefoons

Het is niet toegestaan om tijdens een voorstelling te fotograferen of geluids- en/of filmopnamen te maken zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie van Schouwburg Cuijk. Ook is het gebruik van mobiele telefoons verboden. Je wordt dringend verzocht je mobiele telefoon uit te schakelen.

Wachtlijst

Is de voorstelling van jouw keuze uitverkocht? Zet je naam op de wachtlijst. We mailen of bellen je dan zodra er kaarten beschikbaar komen.

Bezoekersvoorwaarden

Onze algemene bezoekersvoorwaarden vind je hier. Lees hier welke maatregelen we hebben genomen vanwege het coronavirus.versie 2