ALGEMENE INFORMATIE

Online

De kaartverkoop voor voorstellingen en andere activiteiten en evenementen loopt via onze website. Hier maak je eenvoudig een persoonlijk account aan waar je je gegevens zelf beheert.

Betaalmogelijkheden: iDeal, PODIUM Cadeaukaart.

Natuurlijk mag je ook bellen met ons bespreekbureau of een e-mail sturen. Ook zijn wij bereikbaar via Facebook. We proberen je zo snel mogelijk te helpen!

Telefonisch

In verband met het coronavirus is ons bespreekbureau telefonisch niet bereikbaar. Heb je ons nodig? Stuur ons een e-mail. Het bespreekbureau is gesloten van za 18 juli 2020 tot en met ma 24 augustus 2020.

Kassa

In verband met de coronamaatregelen is onze kassa gesloten. Kaarten zijn uitsluitend te bestellen via de website of telefonisch.

All-in-prijs

De toegangsprijs is inclusief reserveringskosten, garderobe (verplicht) en een pauzedrankje. Wanneer de voorstelling geen pauze heeft, serveren wij je drankje na afloop.

Toegang tot de zaal

De zaalplattegronden vind je hier.

Fotografie en mobiele telefoons

Het is niet toegestaan om tijdens een voorstelling te fotograferen of geluids- en/of filmopnamen te maken zonder uitdrukkelijke toestemming van de directie van Schouwburg Cuijk. Ook is het gebruik van mobiele telefoons verboden. Je wordt dringend verzocht je mobiele telefoon uit te schakelen.

Wachtlijst

Is de voorstelling van jouw keuze uitverkocht? Zet je naam dan op de wachtlijst. We bellen je dan zodra er kaarten beschikbaar komen.

Bezoekersvoorwaarden

Onze algemene bezoekersvoorwaarden vind je hier. Lees hier welke maatregelen we hebben genomen vanwege het coronavirus.