Evenementen en verhuur

Horeca en evenementen gaan hand in hand bij Schouwburg Cuijk. We zijn een schouwburg die graag bruist en broeit van activiteiten. Niet alleen professionele theatervoorstellingen, maar ook feesten en zakelijke partijen.

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw feest, vergadering, beurs, congres, workshop of conferentie? Schouwburg Cuijk heeft alles in huis voor jouw evenement. 

Professionele horeca

Een goede kop koffie, een gastvrije bediening. In een theater is professionele horeca minstens zo belangrijk als de voorstelling in de zaal.
Jouw evenement in de schouwburg? Jouw gasten zijn onze gasten, we doen er alles aan om er een geslaagde dag, middag of avond van te maken.

Stijlvol en verzorgd

Het gebouw is een lust voor het oog waarbij historische elementen, moderne architectuur en kleurrijke styling hand in hand gaan. Schouwburg Cuijk is een sfeervolle plek voor ontmoeting, precies zoals architect Wim Kol het bedoeld heeft. Of je nu in de foyer, Grote Zaal of een van de cafés bent, je kijkt er je ogen uit.  

Onze zalen, foyers en cafés

Al onze ruimtes ademen hun eigen sfeer en zijn toch verbonden. Zo kan je bijvoorbeeld vergaderen in de Sociëteit en koffiedrinken in de aansluitende vide met uitzicht op het Maasplein en de karakteristieke Sint Martinuskerk, dé blikvanger van Cuijk. 
 
Of, houd een presentatie voor al je collega's in de Grote Zaal en sluit af met een heerlijk diner in de naastgelegen Kleine Zaal. Liever een DJ of band en een avondje dansen? Het kan allemaal. 

Verrassend anders

Anders dan bij reguliere congres- of vergaderlocaties zijn onze zalen zowel voor als achter de schermen volledig in te richten naar jouw wensen.  
Dineren op het toneel? 
Een workshop in de laad- en losruimte? 
Subsessies in de kleedkamers? 

We doen er alles aan om jouw idee daadwerkelijk uit te voeren. 
Je gasten zullen jouw evenement niet snel vergeten! 

Eten & drinken

Misschien wel het allerbelangrijkst: een goede kop koffie! Onze koffiebonen komen van Beukenhorst, een van de oudste koffiebranderijen in Nederland. Dit bedrijf werkt samen met koffieboeren die hoge kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs (zo'n 40% boven de fairtrade koffieprijs). De Arabica bonen hebben alle tijd gehad om langzaam te rijpen op hooggelegen, vruchtbare hellingen in Guatemala, Brazilië en Kenia. Dat proef je! 

Verder werken wij uitsluitend met verse producten van leveranciers uit het Land van Cuijk. Zo steunen we samen onze lokale ondernemers en profiteer je als gast van eerlijke, smaakvolle gerechten van om de hoek. 

Meer informatie?

We vertellen je graag meer over de schouwburg in een persoonlijk gesprek. Stuur een mail naar de afdeling Evenementen & Verhuur.