Kaartverkoop Schouwburg Cuijk

KAARTVERKOOP

Online kaartverkoop

Kaarten bestel je via de website en ontvang je per mail. Dit kan met een persoonlijk account of alleen je e-mailadres.

Wil je je gegevens achteraf aanvullen? Klik rechtsboven op Mijn Theater, kies voor inloggen met een account en vervolgens op wachtwoord vergeten. Je kunt dan zelf een nieuw wachtwoord instellen en je gegevens aanpassen.
We kunnen je dan bereiken als de voorstelling onverhoopt niet doorgaat.

De algemene voorwaarden voor het kopen van toegangskaarten vind je hier.

Betaalmogelijkheden

Kaarten reken je op de website eenvoudig af via iDEAL, met een Podium Cadeaukaart of je persoonlijke digitale tegoed. 

Mijn Theater

Mijn Theater is jouw persoonlijke webpagina.
Binnen Mijn Theater kan je:

Cadeaukaart (voorheen digitaal tegoed)

Je digitale tegoed is vanaf 9 oktober overgeheveld naar een cadeaukaart (deze vind je terug in je persoonlijke account met de naam Cadeaukaart Tegoed Schouwburg Cuijk). Deze kaart is 5 jaar geldig en heeft een eigen nummer en pincode (tevens terug te vinden in jouw online account).

Je kunt met je cadeaukaart online betalen, maar ook bij telefonische bestellingen. De cadeaukaart is niet in te wisselen tegen contant geld.

Rolstoelplaatsen

Rolstoelplaatsen kunnen uitsluitend via ons bespreekbureau worden gereserveerd. Dat kan telefonisch (0485-314344) van din t/m vrij 13.30-17.00, of via e-mail.

Kaarten annuleren

Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid de voorstelling bij te wonen, dan kun je je kaarten annuleren tot één dag voor de voorstelling. De kosten bedragen 5 euro per kaartje, restitutie vindt uitsluitend plaats in de vorm van een cadeaukaart (voorheen digitaal tegoed).

Annuleren kan via e-mail, bij voorkeur met het e-mailadres waarmee je de kaarten hebt besteld. 

Heb je nog vragen? Het bespreekbureau is telefonisch bereikbaar op di t/m vr van 13.30 tot 17.00 uur via 0485-314344 of stuur een e-mail.

Kortingen en groepen
Groepen van meer dan 10 personen komen in aanmerking voor groepskorting. Informeer bij het bespreekbureau naar de mogelijkheden. 

Vrienden worden?
Als Vriend van de schouwburg geniet je van aantrekkelijke voordelen en verrassingen. Meer informatie vind je hier.

Geef eens een voorstelling cadeau!

Ben je op zoek naar een leuk, origineel cadeau? Met een Podium Cadeaukaart zit je altijd goed! Maak iemand blij met een avond cabaret, toneel, dans of muziek. Nog leuker: ga zelf ook gezellig mee!

De kaart blijft 3 jaar geldig en is eenvoudig te bestellen (vóór 15.00 uur is morgen in huis). Bepaal zelf een bedrag en kies voor een standaard verpakking of luxe doosje. Zorgen wij voor een fijne voorstelling en een heerlijke avond uit.

Weet waar je koopt

Helaas zijn er veel websites die ongeldige kaarten aanbieden voor concerten, voetbalwedstrijden, maar ook theatervoorstellingen. We adviseren je dan ook je kaarten voor onze voorstellingen via de website van de schouwburg te kopen. Zo weet je zeker dat je een geldig ticket krijgt en niet te veel betaalt. Kijk voor meer informatie op weetwaarjekoopt.nl