KAARTVERKOOP

Online kaartverkoop

Kaarten bestel je via de website en ontvang je per mail. Dit kan met een persoonlijk account of alleen je e-mailadres.

Wil je je gegevens achteraf aanvullen? Klik rechtsboven op Mijn Theater, kies voor inloggen met een account en vervolgens op wachtwoord vergeten. Je kunt dan zelf een nieuw wachtwoord instellen en je gegevens aanpassen.
We kunnen je dan bereiken als de voorstelling onverhoopt niet doorgaat.

Betaalmogelijkheden

Kaarten reken je op de website eenvoudig af via iDEAL, met een Podium Cadeaukaart of je persoonlijke digitale tegoed. Tegoedbonnen inwisselen kan alleen bij de kassa (geopend vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling).

Mijn Theater

Mijn Theater is jouw persoonlijke webpagina.
Binnen Mijn Theater kan je:

Digitaal tegoed

Je digitale tegoed is gekoppeld aan jouw persoonlijke account. Je kunt ermee betalen via de website, aan de kassa, maar ook bij telefonische bestellingen. Het saldo van je digitale tegoed is zichtbaar in Mijn Theater en geldig tot 5 jaar na de laatste bijschrijving.

Rolstoelplaatsen

Rolstoelplaatsen kunnen uitsluitend via ons bespreekbureau worden gereserveerd. Dat kan telefonisch (0485-314344) van din t/m vrij 13.30-17.00, of via e-mail.

Kaarten laten opsturen

Wil je je kaarten liever in je brievenbus dan per mail? Dat kan tot 14 dagen voorafgaand aan de voorstelling.
Bestel je kaarten telefonisch en geef aan dat je ze per post wilt ontvangen. Hiervoor wordt 3 euro extra in rekening gebracht.

Kaarten annuleren of wijzigen

Mocht je je kaarten willen annuleren, of liever een andere rij of stoel kiezen, dan kan dat tot uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling. Neem hiervoor contact op met ons bespreekbureau.
In het geval van een annulering ontvang je een digitaal tegoed, minus 3 euro annuleringskosten per kaart.

Kom je regelmatig naar onze schouwburg? Wellicht is dan een annuleringskostenverzekering interessant. De voordelen:

Let op, restitutie van kaarten gebeurt altijd in de vorm van een digitaal tegoed. Het is dus niet mogelijk je geld terug te krijgen, tenzij het gezelschap de voorstelling zelf annuleert.

Kortingen en groepen

Groepen van meer dan 10 personen komen in aanmerking voor groepskorting. Informeer bij het bespreekbureau naar de mogelijkheden.
De last-minute-korting met een CJP-pas komt vanwege de coronamaatregelen tijdelijk te vervallen.

Vrienden worden?

Als Vriend van de schouwburg geniet je van aantrekkelijke voordelen en verrassingen. Meer informatie vind je hier.

Weet waar je koopt

Helaas zijn er veel websites die ongeldige kaarten aanbieden voor concerten, voetbalwedstrijden, maar ook theatervoorstellingen. We adviseren je dan ook je kaarten voor onze voorstellingen via de website van de schouwburg te kopen. Zo weet je zeker dat je een geldig ticket krijgt en niet te veel betaalt.