Kaartverkoop Schouwburg Cuijk

KAARTVERKOOP

Online kaartverkoop

Kaarten bestel je via de website en ontvang je per mail. Dit kan met een persoonlijk account of alleen je e-mailadres.

Wil je je gegevens achteraf aanvullen? Klik rechtsboven op Mijn Theater, kies voor inloggen met een account en vervolgens op wachtwoord vergeten. Je kunt dan zelf een nieuw wachtwoord instellen en je gegevens aanpassen.
We kunnen je dan bereiken als de voorstelling onverhoopt niet doorgaat.

De algemene voorwaarden voor het kopen van toegangskaarten vind je hier.

Betaalmogelijkheden

Kaarten reken je op de website eenvoudig af via iDEAL, met een Podium Cadeaukaart of je persoonlijke digitale tegoed. 

Mijn Theater

Mijn Theater is jouw persoonlijke webpagina.
Binnen Mijn Theater kan je:

Digitaal tegoed

Je digitale tegoed is gekoppeld aan jouw persoonlijke account. Je kunt er online mee betalen, maar ook bij telefonische bestellingen. Het saldo van je digitale tegoed is zichtbaar in Mijn Theater en geldig tot 5 jaar na de laatste bijschrijving. Digitaal tegoed is niet in te wisselen tegen contanten.

Rolstoelplaatsen

Rolstoelplaatsen kunnen uitsluitend via ons bespreekbureau worden gereserveerd. Dat kan telefonisch (0485-314344) van din t/m vrij 13.30-17.00, of via e-mail.

Kaarten annuleren

Vanwege de bijzondere omstandigheden rondom het coronavirus is de annuleringsregeling tijdelijk verruimd.

Heb je gezondheidsklachten? Dan mag je de voorstelling helaas niet bezoeken. Stuur uiterlijk op de dag van de voorstelling een e-mail naar kassa@schouwburgcuijk.nl (bij voorkeur met het e-mailadres waarmee je de kaart(en) hebt besteld). Je ontvangt het volledige aankoopbedrag dan zo snel mogelijk retour in de vorm van een digitaal tegoed.

Heb je een annuleringskostenverzekering?
Wanneer je een annuleringskostenverzekering hebt, krijg je bovendien de mogelijkheid je geld terug te vragen (dit was eerder niet mogelijk).
Ook dan geldt: stuur uiterlijk op de dag van de voorstelling een e-mail naar kassa@schouwburgcuijk.nl (bij voorkeur met het e-mailadres waarmee je de kaart(en) hebt besteld). Geef duidelijk aan of je kiest voor een digitaal tegoed of geld terug. We maken het dan zo snel mogelijk voor je in orde.

Seizoen 21|22

Nu het ernaar uitziet dat vanaf september geen beperkende maatregelen meer gelden, laten wij vanaf het nieuwe theaterseizoen de anderhalvemeter-regel los, tenzij de overheid anders bepaalt. Ook gelden dan weer de reguliere annuleringsvoorwaarden.

Kortingen en groepen

Groepen van meer dan 10 personen komen in aanmerking voor groepskorting. Informeer bij het bespreekbureau naar de mogelijkheden.
De last-minute-korting met een CJP-pas komt vanwege de coronamaatregelen tijdelijk te vervallen.

Vrienden worden?

Als Vriend van de schouwburg geniet je van aantrekkelijke voordelen en verrassingen. Meer informatie vind je hier.

Geef eens een voorstelling cadeau!

Ben je op zoek naar een leuk, origineel cadeau? Met een Podium Cadeaukaart zit je altijd goed! Maak iemand blij met een avond cabaret, toneel, dans of muziek. Nog leuker: ga zelf ook gezellig mee!

De kaart blijft 3 jaar geldig en is eenvoudig te bestellen (vóór 15.00 uur is morgen in huis). Bepaal zelf een bedrag en kies voor een standaard verpakking of luxe doosje. Zorgen wij voor een fijne voorstelling en een heerlijke avond uit.
 

Weet waar je koopt

Helaas zijn er veel websites die ongeldige kaarten aanbieden voor concerten, voetbalwedstrijden, maar ook theatervoorstellingen. We adviseren je dan ook je kaarten voor onze voorstellingen via de website van de schouwburg te kopen. Zo weet je zeker dat je een geldig ticket krijgt en niet te veel betaalt.