Eten en drinken bij Schouwburg Cuijk

ETEN EN DRINKEN

Zonder publiek, geen theater!
We zijn blij dat jij er bent en laten dat graag blijken. Dus voor alle theaterdieren die graag mogen genieten: wij zijn er om jou een heerlijke avond uit te bezorgen.

We nemen je jas aan, wijzen je de weg in de zaal en zorgen voor een lekker drankje in de pauze. Blijf na afloop vooral gezellig hangen. We trakteren op bitterballen en er is regelmatig livemuziek!

Verwen jezelf met een van onze arrangementen en geniet aan een eigen tafeltje van heerlijke hapjes en drankjes. Als de voorstelling een pauze heeft, staat hier ook een drankje naar keuze klaar. Genieten maar!

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen voor de horeca is ons TheaterCafé vanaf 20.00 uur gesloten. Kom je 's avonds naar een voorstelling? Dan is het het momenteel helaas niet mogelijk om voor, tijdens de pauze, of na de voorstelling iets te drinken. We hopen dat dit zo snel mogelijk weer kan!

Verwen jezelf met lekkers

We zijn nog druk bezig met nieuwe arrangementen die je bij je voorstelling kunt boeken.
Wordt vervolgd!

Iets te vieren?

Wij maken een feestje van elke voorstelling, maar ook van jouw verjaardag, bruiloft, personeelsfeest of congres. Een diner op het podium, een escape room of gezellige borrel? We denken graag met je mee!

Neem contact met ons op

Bel ons voor meer informatie of stuur een e-mail naar horeca@schouwburgcuijk.nl.