Eten en drinken bij Schouwburg Cuijk

ETEN EN DRINKEN

Zonder publiek, geen theater!
We zijn blij dat jij er bent en laten dat graag blijken. Dus voor alle theaterdieren die graag mogen genieten: wij zijn er om jou een heerlijke avond uit te bezorgen.

We nemen je jas aan, wijzen je de weg in de zaal en zorgen voor een lekker drankje in de pauze. Na afloop nog gezellig napraten? Je bent welkom in een een van onze cafés!

TheaterDiner

Begin je avond ontspannen met een TheaterDiner in ons gezellige GrandCafé. Stel je eigen driegangenmenu samen van de menukaart. De aanvangstijd is 17.30 uur, zodat je op tijd klaar bent om van de voorstelling te genieten.

Hoe werkt het?
Reserveer het diner tot 1 dag van tevoren op de pagina van de betreffende voorstelling. Je ontvangt per e-mail een voucher als bevestiging. Je betaalt het menu na afloop, samen met de drankjes.

Menukaart

Driegangendiner (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert): € 34,50

Starters

Voorgerechten

Hoofdgerechten*

*Bij te bestellen: portie friet (€ 3,-)

Desserts

VIP arrangement

Met het VIP arrangement ben je echt een avondje uit. Bij binnenkomst staat de koffie of thee al voor je klaar, mét drie heerlijke huisgemaakte lekkernijen. Na de voorstelling geniet je van een drankje en een luxe borrelplank aan een voor jou gereserveerde tafel. Is er een pauze, dan staat ook hier je drankje voor je klaar. 

Hoe werkt het?
Bestel het arrangement tot 1 dag van tevoren, via de pagina van de betreffende voorstelling. Het arrangement kost € 17,50 per persoon.

Inhoud arrangement 

Borrelkaart

Kom na de voorstelling gezellig napraten in ons TheaterCafé. Zin in iets lekkers bij de borrel? Neem hier alvast een kijkje op onze borrelkaart:

Iets te vieren?

Wij maken een feestje van elke voorstelling, maar ook van jouw verjaardag, bruiloft, personeelsfeest of congres. Een diner op het podium, een escape room of gezellige borrel? We denken graag met je mee!

Neem contact met ons op

Bel ons voor meer informatie of stuur een e-mail naar horeca@schouwburgcuijk.nl.