Eten en drinken bij Schouwburg Cuijk

ETEN EN DRINKEN


Zonder publiek, geen theater!
We zijn blij dat jij er bent en laten dat graag blijken. Dus voor alle theaterdieren die graag mogen genieten: wij zijn er om jou een heerlijke avond uit te bezorgen.

We nemen je jas aan, wijzen je de weg in de zaal en zorgen voor een lekker drankje in de pauze. Na afloop nog gezellig napraten? Je bent welkom in een een van onze cafés!

Inbegrepen: pauzedrankje

Bij de meeste voorstellingen is een pauzedrankje inbegrepen, dit staat vermeld op het e-ticket.

Het pauzedrankje staat voor je klaar in de pauze en als er geen pauze is, na afloop. Het is niet mogelijk om het pauzedrankje voorafgaand aan de voorstelling te nuttigen.

Kom lekker eten

Begin je avond ontspannen en kom lekker eten in ons gezellige GrandCafé.  Geniet van een driegangen TheaterDiner of kies voor een los gerecht. We verwelkomen je graag om 17.30 uur, zodat je op tijd klaar bent om van de voorstelling te genieten.

Hoe werkt het?
Vooraf een hapje eten is mogelijk bij de meeste voorstellingen in de Grote Zaal. Kijk op de voorstellingspagina (onderaan) of het diner die dag beschikbaar is.

Let op, voor seizoen 23|24 is dit pas mogelijk vanaf oktober. Koop gerust alvast kaarten voor de voorstelling, we sturen je tegen die tijd een herinnering, mocht je willen komen eten.

Reserveren kan tot 1 dag van tevoren op de pagina van de betreffende voorstelling. Je ontvangt per e-mail een voucher als bevestiging. Je betaalt na afloop, samen met de drankjes.

VIP arrangement

Met het VIP-arrangement ben je echt een avondje uit. Bij binnenkomst staat de koffie of thee al voor je klaar, met een heerlijke huisgemaakte lekkernij. Na de voorstelling geniet je van een drankje en een luxe borrelplank aan een voor jou gereserveerde tafel. Is er een pauze, dan staat ook hier je drankje voor je klaar. 

Hoe werkt het?
Het VIP-arrangement wordt aangeboden bij de meeste voorstellingen in de Grote Zaal. Kijk op de voorstellingspagina (onderaan) of het arrangement die dag beschikbaar is. 

Let op, voor seizoen 23|24 is dit pas mogelijk vanaf oktober. Koop gerust alvast kaarten voor de voorstelling, we sturen je tegen die tijd een herinnering, mocht je hier gebruik van willen maken.

Bestel het arrangement tot 1 dag van tevoren, via de pagina van de betreffende voorstelling. Het arrangement kost € 17,50 per persoon.

Inhoud arrangement 

Borrelkaart

Kom na de voorstelling gezellig napraten in ons TheaterCafé. Zin in iets lekkers bij de borrel? Neem hier alvast een kijkje op onze borrelkaart:

Iets te vieren?

Wij maken een feestje van elke voorstelling, maar ook van jouw verjaardag, bruiloft, personeelsfeest of congres. Een diner op het podium, een escape room of gezellige borrel? We denken graag met je mee!

Neem contact met ons op

Bel ons voor meer informatie of stuur een e-mail naar horeca@schouwburgcuijk.nl.