Je bezoek bij Schouwburg Cuijk

JE BEZOEK

Leuk dat je er bent!

We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in onze schouwburg, een huis waar we elkaar ontmoeten, boordevol kunst en verhalen, creativiteit en expressie. Je bent welkom!

Heb je kaarten voor een voorstelling? Dan kan de voorpret beginnen. Houd je mail in de gaten voor eventuele bijzonderheden zoals de begin- en eindtijd en of de voorstelling wel of geen pauze heeft.

Op de dag van de voorstelling word je vriendelijk ontvangen door onze portier. Nadat je je jas hebt achtergelaten bij de garderobe, drink je nog lekker een kop koffie of geniet je van je bijgeboekte arrangement.

Hoor je de gong? Dan is het tijd om richting zaal te gaan. Onze medewerkers begroeten en begeleiden je naar je plaats. In de kleedkamer bereiden artiesten zich voor, vaak in opperste concentratie.

Na afloop van de voorstelling ontvangen we je graag in een van onze cafés. Praat gezellig na onder het genot van een hapje en drankje. Er is regelmatig livemuziek en ook artiesten zelf komen vaak nog even langs.

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen voor de horeca is ons TheaterCafĂ© na 17.00 uur gesloten. 

Veilig genieten

Vanwege het coronavirus houden wij ons aan de landelijke coronaregels van de rijksoverheid. We doen er alles aan om jouw bezoek zo veilig en prettig mogelijk te maken. De actuele maatregelen vind je hier.

Samen maken we er een fijne voorstelling van!