HORECA EN EVENTS

Horeca en evenementen gaan hand in hand bij Schouwburg Cuijk. We zijn een schouwburg die graag bruist en broeit van activiteiten. Niet alleen professionele theatervoorstellingen, maar ook feesten en zakelijke partijen.

Onze zalen en technische voorzieningen.

Professionele horeca

Een goede kop koffie, een gastvrije bediening. In een theater is professionele horeca minstens zo belangrijk als de voorstelling in de zaal.
Jouw evenement in de schouwburg? Jouw gasten zijn onze gasten, we doen er alles aan om er een geslaagde dag, middag of avond van te maken.

Het mooiste decor

Kies het mooiste decor voor jouw evenement: een theater. Met sfeervolle zalen, foyers en cafés. Onze prachtige centrale trap was al menig keer achtergrond in menig fotoreportage. En wat te denken van de prachtige schilderijencollectie in het GrandCafé? Genoeg te zien voor liefhebbers van design.

We denken graag mee

Ben je op zoek naar een mooie, stijlvol aangeklede en goed verzorgde locatie voor jouw evenement? We denken graag met je mee over jouw wensen, alle creativiteit en mogelijkheden zijn in huis.

Telefonische bereikbaarheid

Bel ons gerust voor meer informatie. In verband met de zomersluiting zijn wij telefonisch weer bereikbaar vanaf 25 augustus (0485-314344, keuze 2).