Nieuw: Micheline Van Hautem en Semper Unitas spelen ‘Shaffy & Brass’

22-10-2021

Nieuw: Micheline Van Hautem en Semper Unitas spelen ‘Shaffy & Brass’
 

Shaffy & Brass is het nieuwe project van zangeres Micheline Van Hautem waarin ze de onvergetelijke chansons van Ramses Shaffy uitvoert in een orkestraal jasje. Met dit concert staat ze zondag 24 april in de schouwburg. 

De Vlaamse zangeres Micheline van Hautem vertolkt al jaren met veel succes het repertoire van grote chansonniers. Zo stond ze in 2017 in de schouwburg met ‘Brell & Brass’, nu is ze terug met het nieuwe programma ‘Shaffy & Brass’. 

Bijzonder is dat ze iedere avond wordt begeleid door een lokaal orkest. In Cuijk deelt ze het podium met harmonieorkest Semper Unitas. Alle arrangementen zijn nieuw en speciaal voor ‘Shaffy & Brass’ geschreven door toparrangeurs. 

Voor de pauze speelt Semper Unitas een instrumentaal programma. Daarna is het de beurt aan Micheline Van Hautem om de mooiste liederen van Ramses Shaffy ten gehore te brengen. Speciale gast tijdens ‘Shaffy & Brass’ is de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- én buitenland.

Kaarten voor dit concert op zondag 24 april zijn verkrijgbaar op de voorstellingspagina.
 

Deel op Twitter | Deel op Facebook