Maak kans op kaarten voor 'Vis TV'

02-06-2021

Heb jij ook zo’n zin om weer naar het theater te gaan? Om de voorpret te verhogen, verloten we de komende tijd een paar leuke prijzen!

Maak deze week kans op twee kaarten voor ‘Vis TV’, inclusief een Oelbert-biertje en bitterballen na afloop. Ben je benieuwd waar het bier vandaan komt? Kloosterbrouwerij Toebes geeft je er een rondleiding met proeverij bij in hun brouwerij!

Zondag 19 december vertelt Marco Kraal, bekend van RTL 7-programma Vis TV, je alles over zijn favoriete bezigheid. Kom luisteren naar zijn spannende, hilarische en bizarre verhalen over dat fascinerende dier en de mensen die er alles aan doen om beet te krijgen.

Het Oelbertbier van Kloosterbrouwerij Toebes past geheel in de schouwburgtraditie. In de vorige eeuw hield frater Oelbert een bijenvolkje in de achtertuin van het Fraterhuis, op de plek waar nu de Kleine Zaal is. Tegenwoordig heeft de schouwburg een eigen bijenvolk in de Wereldtuin Verdeliet. Met deze honing maakt Kloosterbrouwerij Toebes het overheerlijke Oelbertbier.

Kans maken op deze prijs? Mail voor 11 juni naar winnen@schouwburgcuijk.nl met wie jij graag deze voorstelling wilt bezoeken.
 

Deel op Twitter | Deel op Facebook