Jack Poels geeft twee intieme concerten

26-05-2021

Jack Poels geeft twee intieme concerten
Foto: Lidian van Megen. 

Na een lange winterslaap mogen we waarschijnlijk in juni de deuren weer openen. Eindelijk weer samen genieten van muziek en theater. Jack Poels treedt maandag 28 juni op met een intiem concert naar aanleiding van zijn tweede soloplaat. De kaartverkoop start woensdag 26 mei. 

Na 35 jaar Rowwen Hèze bracht Jack Poels in 2020 zijn eerste solo-album uit, dat zeer positief onthaald werd door de pers. Zo noemde OOR het album ‘wonderschoon’ en volgens het AD is het album ‘een warme kruik in koude dagen’. 

In het nieuwe jaar gaat zijn reis verder. ‘Straks’, de nieuwe single van Jack Poels, gaat over een wandeling door de invallende duisternis, waarin de hoofdpersoon zich voorstelt dat er net zoveel sterrenstelsels zijn als dat er op aarde mensen rondlopen. “Iedereen heeft zijn eigen sterrenstelsel, waarin hij of zij zijn eigen hoofdrol speelt”, aldus Jack. Een troostende gedachte in deze bijzondere tijd.  

Jack Poels wordt bij dit nieuwe concert wederom bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans. Jack: “We gaan samen wandelen door het dorp, door de verwondering, de schemering, de verandering.” Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal.

Jack Poels treedt maandag 28 en dinsdag 29 juni op voor vijftig gasten om 19.00 en om 21.00 uur. Bestel hier je kaarten. 
 

Deel op Twitter | Deel op Facebook