Schouwburg Cuijk
Grotestraat 62
5431 DL Cuijk
Openingstijden bespreekbureau:
di t/m vr van 15 tot 18 uur
en twee uur voorafgaand aan een voorstelling.
Gesloten in juli en augustus.

Contactformulier

Mijn vraag of opmerking is gericht aan:
bespreekbureau
andere afdeling

Vraag of opmerking:
ETEN EN DRINKEN
 

Drie-gangen-verrassingsdiner 25,50 euro

Met veel toewijding bereiden wij onze welbekende theaterdiners, waarvan u (na reservering) kunt genieten, voorafgaand aan een iedere voorstelling. Wij bieden u een heerlijk drie-gangen-verrassingsdiner aan tegen een vaste prijs van 25,50 euro. U krijgt verschillende warme en koude gerechtjes voorgeschoteld, die u heerlijk samen kunt delen. Wij maken altijd een combinatie van vis, vlees en vegetarisch. Uiteraard kunt u uw voorkeur altijd bij ons aangeven.

 

Meer over het drie-gangen-verrassingsdiner

 

Een allergie of speciale wensen?
Laat het ons weten en wij bereiden graag iets passends voor u!
Reserveren? Dat kan via ons bestelsysteem of stuur een e-mail naar horeca@schouwburgcuijk.nl of bel 0485-314344.

 

Theater specials (vernieuwd)

Bij een aantal geselecteerde voorstellingen kunt u genieten van een bijzonder theatermenu, door onze kok voorzien van een invulling die geheel aansluit bij de voorstelling voor de ultieme theaterbeleving! U boekt de theater specials bij uw voorstelling, via ons bestelsysteem. Klik op onderstaande knoppen voor een overzicht of lees meer bij de voorstellingsinformatie.

 

BEKIJK DE THEATERDINER SPECIALS 2018-2019 (PDF)
BEKIJK DE THEATERLUNCH SPECIALS 2018-2019 (PDF)
BEKIJK DE THEATERZONDAG SPECIALS 2018-2019 (PDF)
 

Culinaire Arrangementen

Niet alleen voorafgaand, maar ook na afloop van de voorstellingen kunt u bij ons terecht. Geniet van onze culinaire arrangementen

 • Kuuks theaterarrangement 
  Rond zessen, voorafgaand aan de voorstelling, serveren wij u in ons GrandCafé een drie-gangen-verrassingsmenu. Na afloop van de voorstelling geniet u aan een gereserveerd tafeltje in ons TheaterCafé van een borrelplank en een drankje naar keuze voor 32.50 euro per persoon excl. drankjes bij het diner.
   
 • Lekker zoet, lekker hartig
  Voorafgaand aan de voorstelling geniet u in ons TheaterCafé van een kopje koffie of thee met zoetigheden. Na afloop geniet u aan uw tafeltje van een borrelplank en een drankje naar keuze voor 9 euro per persoon.
   
 • High Wine 
  Voorafgaand aan de voorstelling geniet u in ons TheaterCafé van een kopje koffie of thee met zoetigheden. Na afloop van de voorstelling serveren wij een heerlijk glaasje Prosecco, een borrelplank en ter afsluiting nog een heerlijk glas wijn voor 13.50 euro per persoon.

 

Bijzondere wensen?
Wij denken graag met u mee en verzorgen arrangementen op maat vanaf 10 personen. stuur een e-mail naar horeca@schouwburgcuijk.nl of bel 0485-314344. Reserveren kan via het bestelsysteem.

 

TheaterCafé

Portemonneeloze pauze
Een pauzedrankje is in de toegangsprijs van bijna alle voorstellingen inbegrepen. Bij voorstellingen zonder pauze kunt u na afloop tegen inlevering van uw toegangskaart deze consumptie genieten.

Nazit in het TheaterCafé
Na afloop van de voorstellingen en concerten is ons sfeervolle TheaterCafé geopend. Artiesten zullen regelmatig aanschuiven voor een praatje met het publiek!

Meer informatie
Voor meer informatie over ons bijzondere horecaconcept, kunt u contact opnemen met onze afdeling Horeca en Verhuur, telefoon 0485-314344 of per mail: horeca@schouwburgcuijk.nl.

 

 

Ontdek (H)eerlijk eten & drinken bij Schouwburg Cuijk

Schouwburg Cuijk hecht veel waarde aan duurzaamheid en is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. We maken gebruik van leveranciers en producten uit Cuijk en directe omgeving. De producten die worden bereid en de ingrediënten die o.a. in onze diners worden verwerkt, voldoen aan de normen van het door Hutten ontwikkelde kwaliteitslabel De Guijt.

Lees meer op www.deguijt.nl

 

Bekijk de film van De Guijt