CORONA

Alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol

Fijn dat we je met deze maatregelen weer mogen ontvangen. Nog even geen volle zalen en anders dan je gewend bent, maar we doen er alles aan je bezoek aan onze schouwburg zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen.

Voor de heropening van de theaters is een landelijk protocol vastgesteld, met daarin de richtlijnen waaraan wij als schouwburg moeten voldoen. We vragen je dan ook de volgende maatregelen in acht te nemen.

Voor je bezoek

Leuk dat je naar een van onze voorstellingen komt. Geniet van de voorpret en blijf vooral gezond!

Tijdens je bezoek

Onze medewerkers staan klaar om je vriendelijk te ontvangen en verder te begeleiden. Prettige voorstelling!

Na afloop van je bezoek

Je kunt nu gezellig nog wat drinken en napraten in ons GrandCafé, je wordt aan tafel bediend.

Vragen? Mail ons!

Mocht je nog vragen hebben over je bezoek aan onze schouwburg, stuur dan een e-mail naar kassa@schouwburgcuijk.nl.

Veelgestelde vragen

Mag ik ook kaarten bestellen voor mijn vrienden, buren, familie?
Nee. Je mag alleen kaarten bestellen voor mensen met wie je een huishouden vormt. Wij zijn verplicht de contactgegevens van onze gasten per gast en/of huishouden te registreren. Als je met mensen buiten jouw huishouden wilt komen, dan kan dat natuurlijk, alleen zullen zij wel hun eigen kaarten moeten bestellen.
Mogen we naast elkaar zitten als ik met een vriendin kom?
Als je met z’n tweetjes komt, mag je naast elkaar zitten.
Ik kom met een groep vrienden, mogen we bij elkaar zitten?
Als je met meer dan twee personen komt, mag je alleen naast elkaar zitten als je samen een huishouden en/of sociale eenheid (gezin, partners, huisgenoten) vormt. In alle andere gevallen zit je anderhalve meter uit elkaar.
Hoe worden de plaatsen toegewezen?
Onze gastheren en -vrouwen begeleiden je naar de zaal. Op volgorde van binnenkomst en afhankelijk van de samenstelling van je gezelschap, krijg je een plaats toegewezen in de zaal.
Kan ik tijdens de voorstelling gebruikmaken van het toilet?
Helaas niet. Volgens de richtlijnen is het niet toegestaan tijdens de voorstelling de zaal te verlaten in verband met het passeren van andere gasten. Toch hoge nood? Je kunt dan niet meer terugkeren naar je eigen plaats. Onze medewerkers wijzen je, indien beschikbaar, een nieuwe plaats toe achterin de zaal. Let op, als er geen vrije plaats meer over is, kunnen we je helaas niet meer toelaten in de zaal.

Alvast een prettige voorstelling en bedankt voor je begrip