CORONA

Actuele informatie

Om onze schouwburg te kunnen bezoeken, heb je een coronatoegangsbewijs nodig. De anderhalve meter-regel komt te vervallen.

Coronatoegangsbewijs   

Als gast van onze schouwburg heb je naast een ticket voor de voorstelling ook een coronatoegangsbewijs nodig (vanaf 13 jaar). Dit bewijs, een QR-code, is te verkrijgen via de CoronaCheck-app met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs (max. 6 maanden geleden) of een negatief testbewijs (gratis via testenvoortoegang.org). 

Neem je coronatoegangsbewijs mee naar de schouwburg, via de CoronaCheck-app of geprint op papier. Ook vragen we je een geldig legitimatiebewijs mee te nemen, het coronatoegangsbewijs is namelijk persoonsgebonden.

Let op! We mogen alleen mensen toelaten met een coronatoegangsbewijs, zoals hierboven beschreven. 

Zo werkt testen voor toegang

Beschik je niet over een geldig vaccinatie- of herstelbewijs, dan mag je onze schouwburg alleen bezoeken met een negatief testbewijs. De test moet binnen 24 uur voor aanvang van de voorstelling worden afgenomen (let op: niet eerder).

Stap 1

Koop een kaartje voor een van onze voorstellingen

Stap 2

Maak een testafspraak via testenvoortoegang.nl (gratis) bij één van de aangesloten locaties. Zorg ervoor dat je maximaal 24 uur voor je bezoek bent getest.

Stap 3

Na de coronatest ontvang je de uitslag binnen een uur per e-mail. Met een negatieve uitslag maak je vervolgens een coronatoegangsbewijs aan via de CoronaCheck-app. Als je deze app niet gebruikt, kun je ook een papieren testbewijs maken (alleen in combinatie met geldig legitimatiebewijs). 

Gezondheidscheck

Heb je gezondheidsklachten die passen bij corona (verkoudheid, koorts of benauwdheid)? Dan mag je de voorstelling helaas niet bezoeken, ook niet met een negatieve testuitslag, vaccinatie- of herstelbewijs. 

Stuur uiterlijk op de dag van de voorstelling een e-mail naar kassa@schouwburgcuijk.nl (bij voorkeur met het e-mailadres waarmee je de kaart(en) hebt besteld). Je ontvangt het volledige aankoopbedrag dan zo snel mogelijk retour in de vorm van een digitaal tegoed.

Kom op tijd 

Zorg dat je ruim op tijd naar de schouwburg komt, wij hebben meer tijd nodig om iedereen te ontvangen en naar de zaal te begeleiden. Onze deuren zijn vanaf een uur voor aanvang geopend. Voor een zo soepel mogelijk verloop vragen we je je ticket, coronatoegangsbewijs (zorg dat je de meest recente versie van de CoronaCheck-app op je telefoon hebt geïnstalleerd) en legitimatiebewijs bij de hand te houden.

Meer informatie

Heb je kaarten voor een van onze voorstellingen, dan ontvang je enkele dagen van tevoren een e-mail met alle belangrijke informatie over je bezoek. Houd je mailbox dus in de gaten! 

Vragen? Mail ons!

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar kassa@schouwburgcuijk.nl.

Veelgestelde vragen

Kunnen we na afloop nog wat drinken in het TheaterCafé?

Zeker, je bent van harte welkom in ons TheaterCafé en Grand Café! 

Moet je afstand houden in de zaal?

Om onze schouwburg te kunnen bezoeken, heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Daarmee komt de anderhalve meter-regel in de theaterzaal te vervallen. In de zaal zit je daarom naast elkaar. 

Ik heb kaarten voor een voorstelling. Gaat deze wel door?

Heb je kaarten gekocht voor een voorstelling? Dan houden we je per e-mail op de hoogte van de actuele coronamaatregelen. Het kan zijn dat een voorstelling vanwege de coronamaatregelen wordt verplaatst. Je ontvangt dan persoonlijk bericht.

Ik ben verkouden, maar ik heb wel een negatieve testuitslag. Mag ik naar de voorstelling?

Heb je ondanks de negatieve testuitslag toch klachten die passen bij het coronavirus? Dan mag je de voorstelling helaas niet bezoeken.

Stuur uiterlijk op de dag van de voorstelling een e-mail naar kassa@schouwburgcuijk.nl (bij voorkeur met het e-mailadres waarmee je de kaart(en) hebt besteld). Je ontvangt het volledige aankoopbedrag dan zo snel mogelijk retour in de vorm van een digitaal tegoed.