CORONA

Alle maatregelen van ons 1,5 meter protocol

Fijn dat we je met deze maatregelen weer mogen ontvangen. Nog even geen volle zalen en anders dan je gewend bent, maar we doen er alles aan je bezoek aan onze schouwburg zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen.

Voor de heropening van de theaters is een landelijk protocol vastgesteld, met daarin de richtlijnen waaraan wij als schouwburg moeten voldoen. We vragen je dan ook de volgende maatregelen in acht te nemen.

Voor je bezoek

Leuk dat je naar een van onze voorstellingen komt. Geniet van de voorpret en blijf vooral gezond!

Tijdens je bezoek

Onze medewerkers staan klaar om je vriendelijk te ontvangen en verder te begeleiden. Prettige voorstelling!

Na afloop van je bezoek

We hopen dat je hebt genoten van de voorstelling en wensen je wel thuis!

Vragen? Mail ons!

Mocht je nog vragen hebben over je bezoek aan onze schouwburg, stuur dan een e-mail naar kassa@schouwburgcuijk.nl.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kaarten mag ik bestellen?

Maximaal 4. In de recente ontheffing die wij hebben gekregen van de Veiligheidsregio Brabant Noord staat vermeld dat je met niet meer dan 4 personen een voorstelling mag bezoeken.

Mag ik ook kaarten bestellen voor mijn vrienden, buren, familie?

Nee. Je mag alleen kaarten bestellen voor mensen met wie je een huishouden vormt. Wij zijn verplicht de contactgegevens van onze gasten per gast en/of huishouden te registreren. Als je met mensen buiten jouw huishouden wilt komen, dan kan dat natuurlijk, alleen zullen zij wel hun eigen kaarten moeten bestellen.

Hoe worden de plaatsen toegewezen?

Onze gastheren en -vrouwen begeleiden je naar de zaal. Op volgorde van binnenkomst en afhankelijk van de samenstelling van je gezelschap, krijg je een plaats toegewezen in de zaal.

Mogen we naast elkaar zitten als ik met een vriendin kom?

Als je met z’n tweetjes komt, mag je naast elkaar zitten. 

Ik kom met een groep vrienden, mogen we bij elkaar zitten?

Als je met meer dan twee personen komt, mag je alleen naast elkaar zitten als je samen een huishouden en/of sociale eenheid (gezin, partners, huisgenoten) vormt. In alle andere gevallen zit je anderhalve meter uit elkaar. We proberen je wel zoveel mogelijk op dezelfde rij of bij elkaar in de buurt te placeren.

Kan ik tijdens de voorstelling gebruikmaken van het toilet?

Helaas niet. Volgens de richtlijnen is het niet toegestaan tijdens de voorstelling de zaal te verlaten in verband met het passeren van andere gasten. Toch hoge nood? Je kunt dan niet meer terugkeren naar je eigen plaats. Onze medewerkers wijzen je, indien beschikbaar, een nieuwe plaats toe achterin de zaal. Let op, als er geen vrije plaats meer over is, kunnen we je helaas niet meer toelaten in de zaal.

Ik heb kaarten maar mag niet komen vanwege gezondheidsklachten, wat nu?

Heb je verkoudheidsklachten, koorts of andere corona-gerelateerde verschijnselen, laat het ons weten en stuur een e-mail naar kassa@schouwburgcuijk.nl (bij voorkeur met het e-mailadres waarmee je de kaart(en) hebt besteld). Je ontvangt het volledige aankoopbedrag dan zo snel mogelijk retour in de vorm van een digitaal tegoed.

Moet ik verplicht een mondkapje op?

Dit is niet verplicht, maar we hanteren de richtlijnen van het RIVM en verzoeken je dringend een mondkapje te dragen bij binnenkomst, in de foyer en bij het verlaten van de zaal. Tijdens de voorstelling mag het mondkapje af. Samen maken we het veilig!