Schouwburg Cuijk
Grotestraat 62
5431 DL Cuijk

Contactformulier

Mijn vraag of opmerking is gericht aan:
bespreekbureau
andere afdeling

Vraag of opmerking:
overzicht
 • genres
 • inspireer mij
 • weekdagen
 • Harrie & Eva
  • 21 februari 2018
  • 20:15
  • Theaterzaal
  • komedie
  • 27.50 euro

  Harrie & Eva

  Jon van Eerd, Margo Dames e.a.

  Doldrieste, uiterst grappige paradijselijke komedie van de motor van de Nederlandse klucht.

  Op de zevende dag was er rust. Totdat Harrie het paradijs binnenwandelde…
  Harrie Vermeulen is terug met een doldrieste en uiterst grappige komedie. Onbesuisd en razend als vanouds en steeds maar weer de verkeerde beslissingen nemend, maakt Harrie er - te midden van dartelende vlinders, felgekleurde bloemen en kabbelende watervalletjes - weer een kolossale puinhoop van. Bovendien heeft hij een flinke snoepverslaving en lijken de vijgenbladeren te klein, wat zijn potsierlijke voorkomen in het paradijs niet ten goede komt.
   
  ‘Harrie & Eva’ is opnieuw een onbetaalbaar grappige komedie van de hand van Jon van Eerd. Regie: Caroline Frerichs. Spel: Jon van Eerd, Margo Dames, Karel Simons, Rosalie de Jong, Jacqueline Aronson. Muziek: Marco Braam.

  Uit de pers:
  'Jon van Eerd gloreert met zijn hilarische Harrie in het paradijs (...) indrukwekkend decor dat barst van de gimmicks (...) Van Eerd is onovertroffen en onderstreept opnieuw zijn grote komische talent.' (AD *****)
  'Genieten in Paradijselijke sferen (...) bulderend gelach (...) Gegarandeerd een heerlijke avond uit.' (Theaterparadijs ****)
  'Deze Harrie heeft een extra komische gelaagdheid. Knap tegenwicht van Karel Simons.' (De Gelderlander *****)
  'Van Eerds timing, mimiek, alles klopt (...) Hilarische theatrale vormen (...) Margo Dames draagt een behoorlijk steentje bij (...) Grandioos.' (Muiscal Sites)
  'Tot in het extreme doorgevoerde kolderiek (...) Veelzijdig (...) Visuele grappen (...) Van Eerds fysieke, stille spel is echt sterk.' (Parool ***)
  'Rosalie de Jong is erg sterk (...) Goeddoordachte grappen.' (Musicalweb ***)
  'Jon van Eerd weet als geen ander hoe je mensen aan het lachen krijgt. (...) Alsof je naar een parodie van het genre zit te kijken (...) Jacqueline Aronson verrassend goed.' (Telegraaf ***)
  'Jon van Eerd bewijst weer dat hij de koning van de humor is (...) Fantastische cast (...) Perfecte timing (..) Sublliem (...)  Geniaal in elkaar gezet (..) Een absolute aanrader.' (Il Theater ****)

  www.harrievermeulen.nl

  vorige voorstelling
  vorige voorstelling
  ← bladeren →
  ← swipe →