Kees Lewiszong

Snarenplukkers in Wild Verband
di 8 apr 20:30
di 8 apr
20:30
  • di 8 apr
    20:30
    Schouwburg Cuijk
    Kleine Zaal
  • Exclusief consumptie

Gitarist Kees Lewiszong (1987) uit Nijmegen is vooral bekend als gitarist van Navarone. In hun 15-jarig bestaan maakten ze vijf studioalbums en zijn ze op vele podia in binnen- en buitenland te zien geweest. Navarone speelde shows op Pinkpop en Sziget en in Paradiso.

Ook verzorgden ze supports van onder andere Deep Purple, Bon Jovi (Goffertpark) en Anouk (Ziggo dome) als gevolg van hun finale plek bij The Voice Of Holland in seizoen 9. 

Na zijn studie op het Conservatorium van Amsterdam heeft Kees als sessiegitarist gewerkt voor onder anderen Janne Schra, Pieter Derks en Douwe Bob. 

Door de jaren heen is de liefde voor zijn helden niet onopgemerkt gebleven. Met tributes van Queen en Pink Floyd wordt jaarlijks getoerd en zijn er in het verleden tributes van Nirvana, Foo Fighters, The Beatles en Jimi Hendrix voorbij gekomen. 

Inclusief drankje en kleine borrelgarnituur na afloop.

Onderdeel van

Snarenplukkers
In de serie Snarenplukkers gaat gastprogrammeur Bart-Jan Baartmans in gesprek met de beste gitaristen van Nederland. De voorstellingen laten zich het beste omschrijven als een muzikale talkshow met de gitaar in de hoofdrol. 

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer