Schouwburg Cuijk
Grotestraat 62
5431 DL Cuijk

Contactformulier

Mijn vraag of opmerking is gericht aan:
bespreekbureau
andere afdeling

Vraag of opmerking:
overzicht
 • genres
 • inspireer mij
 • weekdagen
 • Karin Bruers & Nol Havens
  • 5 januari 2018
  • 20:15
  • Theaterzaal
  • cabaret
  • 21.00 euro

  Karin Bruers & Nol Havens

  Bruers haalt uit

  Karin Bruers slaat om zich heen.

  De Brabantse cabaretière Karin Bruers is terug in het theater met een nieuwe solo. Nou ja, solo, samen met Nol Havens. Hij is haar muzikant, chauffeur en persoonlijk entertainer en zorgt ervoor dat het niet helemaal uit de hand loopt. Want dat ligt altijd op de loer bij Karin...
   
  In ‘Bruers haalt uit’ haalt ze uit naar christelijke wethouders die ze betrapt op porno kijken in het vliegtuig, en naar echtparen die hun kinderen slachtofferen in vechtscheidingen. Ze schiet alfamannetjes van de apenrots en iedereen die haar voor de voeten gelopen heeft, gaat eraan.
  Maar wie uithaalt, kan een haal terugverwachten. En die krijgt ze ook...

  Uit de pers:
  'Een soort vrolijk raadsel (...) Tussen de (verrassende) grapjes door vertelt ze een serieuzer verhaal. Als tegenwicht voor haar chaotische activisme heeft Bruers de hulp ingeschakeld van Nol Havens, bekend van VOF de Kunst (...) ontzettend charmant met zijn tweeën. Bruers laat in Tilburg zien wat ze in huis heeft, en dat schept vertrouwen.' (Theaterkrant.nl ****)

  www.karinbruers.nl
  www.nolhavens.nl

  Karin Bruers is maatschappelijk zeer betrokken. Al haar activiteiten staan in het teken van artikel 1 uit de Verklaring van de Rechten van de Mens: 'Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten en behoren zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen.'

  Woman empowerment project
  Karin Bruers gaat vrouwen in Afghanistan ondersteunen met het moderniseren van het mozaïek-metier dat bij uitstek geschikt is voor vrouwelijke werknemers. Ze heeft op 10 oktober een overeenkomst getekend met Ir. Alham Omar Hotaki, CEO van CRIDA, de Afghaanse autoriteit voor onafhankelijke ontwikkeling. Het doel van de overeenkomst is om het woman empowerment project in Afghanistan te ondersteunen met know how op het gebied van mozaïek.

   

  vorige voorstelling
  vorige voorstelling
  ← bladeren →
  ← swipe →