Andre Manuel

Snarenplukkers in Wild Verband
di 7 jan 20:30
di 7 jan
20:30
  • di 7 jan
    20:30
    Schouwburg Cuijk
    Kleine Zaal
  • Exclusief consumptie

André Manuel is bekend als cabaretier, maar hij is zijn carrière begonnen als muzikant. Hij heeft een hele reeks fantastische liedjes gemaakt en heeft een grote voorliefde voor de gitaar.

Als songwriter ken je hem misschien van ‘Zandloper’ van Typhoon, waar hij het bekende refrein voor schreef.

Vanaf 1985 was hij actief met de maatschappijkritische band Fratsen. Toen die band uiteenviel ging hij op tournee met Krang, waarmee hij in 2000 een Zilveren Harp won. Momenteel is hij op tournee met de band Dancing Dullekamp.

Inclusief drankje en kleine borrelgarnituur na afloop

Onderdeel van

“De gitaar speelt een grote rol in Andrés leven, maar mensen kennen dat niet van hem. Het is leuk om hem daarover te horen vertellen.”

BJ Baartmans

Snarenplukkers
In de serie Snarenplukkers gaat gastprogrammeur Bart-Jan Baartmans in gesprek met de beste gitaristen van Nederland. De voorstellingen laten zich het beste omschrijven als een muzikale talkshow met de gitaar in de hoofdrol. 

Van onze gasten

‘Gepassioneerde muzikanten die met zichtbaar plezier, samen met het publiek, een middagje uit zijn.’ (over ‘Snarenplukkers in Wild Verband met Jan Hendriks’)

‘Het was net een documentaire, maar dan live op het podium. Geweldig om daar getuige van te zijn!’ (over ‘Snarenplukkers in Wild Verband met Jan Hendriks’)

‘Liedjes krijgen een extra laag en betekenis en mijn nieuwsgierigheid naar de gasten groeit. Dit smaakt naar meer!’ (over ‘Snarenplukkers in Wild Verband met Marcel de Groot)

‘Het gaf ons het gevoel van jammende vrienden die verhalen ophalen. Erg van genoten!’ (over ‘Snarenplukkers in Wild Verband met Jaap Kwakman’)

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer