avonturen

Laat je verleiden en kies een voorstelling die je normaal misschien niet zo snel zou kiezen. Loek Muijsenberg, programmeur van de schouwburg, verzamelde tien Avonturen die absoluut de moeite waard zijn. 

Loek Muijsenberg

“Deze voorstellingen en concerten zijn in de Kleine Zaal, wat een heel intieme ervaring geeft", vertelt Loek Muijsenberg. "Als je daar zit, heb je echt het gevoel dat je een band met de artiest hebt.”

“Met deze serie wil ik mensen verleiden om ook eens iets nieuws of iets anders te proberen dan wat ze al kennen. Een artiest die misschien wat minder bekend is, maar wel heel goed.”

“Voordat ik in deze sector werkte, zat ik in Eindhoven bij een amateur-musicalgezelschap. Iemand uit de groep vroeg mij weleens mee naar een kleine, onbekende voorstelling. Daardoor heb ik echt mijn liefde voor theater ontdekt.”

“Zelf ben ik niet met theater opgegroeid, maar mensen om mij heen namen mij mee naar allerlei voorstellingen. Ik vind het leuk om dit nu als programmeur terug te kunnen geven en daarom onze gasten mee te nemen op avontuur.”

Ga gratis het Avontuur aan met een Kwartet Abonnement

De Avonturen zijn stuk voor stuk heel goed en de moeite waard

Loek Muijsenberg, programmeur

Bekijk deze voorstellingen