Rapunzel de Musical (4+)

Met Sita Vermeulen
zo 19 mei 13:30
zo 19 mei
13:30
  • zo 19 mei
    13:30
    Schouwburg Cuijk
    Grote Zaal

Na het succes van 'Belle en het Beest' en 'Assepoester de Musical', beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne in seizoen 23-24 'Rapunzel de Musical' naar het theater. 

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar.

Terwijl ze met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. 

Maar dan blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op haar heeft laten vallen. En die besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas? 

Sita Vermeulen als Rapunzel, de betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en een flinke dosis humor maken ‘Rapunzel De Musical’ tot een heerlijk familie-uitje.

Kom verkleed
Kom verkleed als je favoriete sprookjesfiguur voor de verkleedwedstrijd! De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. 

Na afloop van de voorstelling ontmoet je alle acteurs uit de voorstelling tijdens een meet & greet.

 

Tip: koop kaarten voor de voorstelling en geef ze cadeau met deze Cadeaubon (pdf).

Credits

regie: Bas Groenenberg | spel: Sita Vermeulen, Stijn Mac Gillavry, Aron Bruisten e.a.