Max Valkenburcht

Jong Klassiek
zo 24 nov 11:00
zo 24 nov
11:00
  • zo 24 nov
    11:00
    Schouwburg Cuijk
    Kleine Zaal

Max Valkenburcht (2004) begon met pianospelen toen hij negen jaar was. Al vanaf jonge leeftijd won hij prijzen op diverse concoursen, waaronder de eerste prijs op het Jong Talent Concours Maassluis in 2017 en de Classic Young Master award in 2019. 

Als pianist soleerde hij met het Residentie Orkest in Den Haag en was hij betrokken bij het documentaire-item Vrije Val voor het NTR-programma Art Department. Daarnaast is hij een actief kamermusicus en vormt hij het Van Stolberg Trio samen met violiste Else Baas en cellist Douwe Eisses, waarmee ze prijswinnaars werden van het Prinses Christina Concours.

Sinds 2023 studeert Max klassiek piano aan het Conservatorium van Amsterdam bij Frank Peters. Daaraan voorafgaand studeerde hij vanaf 2016 bij Marlies van Gent en Denys Proshayev aan de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Als geneeskundestudent aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam probeert hij de muziek en wetenschap dichter bij elkaar te brengen.

Inclusief tomatensoep en kloosterbrood na afloop.

Onderdeel van

“Max Valkenburcht is niet alleen een geweldige pianist, maar hij studeert ook geneeskunde. Hij speelt heel verfijnd, hij is bescheiden en heel intelligent.”

Maria Croese

Jong klassiek
Gastprogrammeur Maria Croese presenteert vier klassieke concerten waarin jonge toptalenten een podium krijgen.  Maria, zelf zangpedagoge en oprichtster van Classic Young Masters, weet als geen ander jong klassiek talent te scouten. 

Kwartet Abonnement
Ga je naar meer serie-voorstellingen? Kies dan voor het Kwartet Abonnement. Stel je eigen kwartet samen met 4 serie-voorstellingen (min. 2 kaarten per voorstelling). Vervolgens krijg je 2 vrijkaarten voor een van de Avonturen cadeau.

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer