RAMIREZ!

Jazz & Wereld
zo 29 sep 16:00
zo 29 sep
16:00
  • zo 29 sep
    16:00
    Schouwburg Cuijk
    Kleine Zaal
  • Inclusief consumptie

Na zijn veelgeprezen albums ‘Tribal Fusion’ en ‘Old School New Sound’ gaat toppercussionist Martin Verdonk eindelijk weer op pad met nieuw materiaal! Samen met een line-up van Europa’s beste muzikanten. Latin-Fusion at his finest!

Martin Verdonk - percussie  
Internationaal bekroonde percussionist. Speelde met Steve Winwood, Incognito, Prince, Richard Bona, Chaka Khan, George Duke en vele anderen. Bandleider van RAMIREZ!

Erik Smith - drums  
Erik wordt gezien als één van Europa's meest gerespecteerde en veelzijdige drummers. Speelde o.a. met Jacob Collier, Donna Summer, Al Jarreau, Randy Crawford en Frank Gambale.

Lorenzo Feliciati - bas  
Alom in de wereld gerespecteerde bassist, producer en arrangeur. Feliciati werkte met Bob Mintzer (Yellowjackets), Pat Mastelotto (King Crimson), Cuong Vu (Pat Metheny Group),

Chad Wackerman (Frank Zappa, Allan Holdsworth), Gergo Borlai (Frank Gambale, Gary Willis)

Sean Freeman - sax  
Saxofonist Sean Freeman maakt al twee decennia deel uit van Level 42 en heeft met veel grootheden gespeeld, zoals Eric Clapton, Joe Bonamassa, Tony Hadley (Spandau Ballet) Melanie C en Geri Halliwell van de Spice Girls en Joss Stone.

Matthijs Geerts - keyboards  
Matthijs Geerts is een pianist en toetsenist uit Nederland. Zijn unieke en stilistische manier van spelen maakt hem tot een veelgevraagd sessiemuzikant.

Hij speelt onder andere met: Marutyri, Greyheads, Dawn Patrol, Philip Lassiter en nog veel meer. In 2021 bracht hij zijn debuutalbum uit en ontving hij ruim 2 miljoen streams.

Sebastiaan Visser - gitaar  
‘The new kid on the block’ 

Sebastiaan studeerde in Zwolle en speelt in het project van bassiste Deborah Slijkhuis en in de band van zangeres Jarlentji. Gitaristen die Sebastiaan hebben geïnspireerd zijn o.a. John Mclaughlin, Allan Holdsworth en Kurt Rosenwinkel.

Inclusief drankje en een kleine borrelgarnituur na afloop.

Onderdeel van

Jazz & Wereld
In de serie Jazz & Wereld neemt gastprogrammeur Henk Roelofs je mee in de jazzscene. Ontdek vier heel verschillende jazzartiesten en geniet van een heerlijke zondagmiddag gevuld met kwaliteit en 'behapbare' muziek.

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer