Fieke Opdam

Non-Actief
do 29 mei 20:30
do 29 mei
20:30
  • do 29 mei
    20:30
    Schouwburg Cuijk
    Kleine Zaal
  • Exclusief consumptie

Cabaretier Fieke Opdam haalde op haar achttiende de krantenkoppen toen ze haar rode scooter verruilde voor een leven in het klooster en de jongste non van Nederland werd. 

Maar na negen jaar psalmen zingen, vloeren poetsen en werken met weeskinderen vond ze het tijd om een leven buiten de kloostermuren op te bouwen. Het podium werd haar nieuwe roeping. In 2021 schopte ze het tot de halve finale van Cameretten en nu is er dan haar allereerste theaterprogramma.

‘Non-Actief’, geregisseerd door Karin Bloemen, gaat over de zoektocht naar een ‘vrijwillig wij’ en is een humoristisch, muzikaal protest tegen de schaamte om wie je bent. Oh ja, en het is een ode aan de zuster die haar leerde bidden en beffen.

Fraterhuis 
Fieke kruipt weer even in haar oude rol: voordat de voorstelling begint wijdt Fieke eerst ons Fraterhuis in. Vanavond wordt het Fraterhuis in ere hersteld! 

Onderdeel van

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer