Micheline Van Hautem en Erwin van Ligten

Guide Micheline - Ma Douce France
zo 25 mei 15:00
zo 25 mei
15:00
  • zo 25 mei
    15:00
    Schouwburg Cuijk
    Kleine Zaal
  • Exclusief consumptie, met pauze

In ‘Guide Micheline - Ma Douce France’ kan de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem weer als vanouds vliegen op de vleugels van meestergitarist Erwin van Ligten. 

In dit programma brengen ze de mooiste chansons en de prachtigste verhalen over Zuid-Frankrijk. Micheline voert het publiek naar de Côte d’Azur, waar ze al een jaar of tien woont in het schitterende kunstenaarsdorp Saint-Paul-de-Vence. Vol charme dompelt ze je onder in de warme sferen van Nice, lavendelvelden, een glas dieprode wijn, le soleil en natuurlijk l’amour.  
Geniet van de muziek van Charles Aznavour, Michel Fugain, Yves Montand en Charles Trenet. Flaneer met hen mee op de Promenade des Anglais langs de Méditerranée. Zo blauw, zo blauw. 

Van onze gasten

Over Micheline Van Hautem & Semper Unitas (april 2022): 

‘Heel mooi en goed gespeeld door orkest, hele goede balans tussen zang en orkest wat vaak niet zo is. Geweldige energie van de zangeres. Het deed iets met je!’ 

‘Ik vond het niveau van Semper Unitas ongekend hoog, de arrangementen fantastisch en Micheline is een geweldige zangeres. Ik was herhaaldelijk tot tranen toe geroerd. Echt een prachtige en indrukwekkende voorstelling’ 

‘Erg genoten, ik vond Micheline verrassend.’ 

‘Geweldige zangeres’ 

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer