Doppler Trio

Jazz & Wereld
zo 18 mei 16:00
zo 18 mei
16:00
  • zo 18 mei
    16:00
    Schouwburg Cuijk
    Kleine Zaal
  • Exclusief consumptie, met pauze

Piano, bas, drums: het lijkt zo normaal, maar alles is anders bij het Doppler Trio. 

Met Daniël van der Duim op piano, Floris-jan van den Berg op contrabas/vocalen en Hendrik Eichler op drums zoeken de mannen de grenzen op van de jazz, met fascinerende soundscapes, catchy melodieën en onverwachte breaks. Muziek die ze zelf weleens gekscherend “Coldplayjazz” noemen. Al schuwt dit trio af en toe de complexiteit niet.

Hun laatste album dateert alweer van 2021. In 2023 brachten ze enkel nog hun ‘Greatest Hits’ - album uit met enkele live opnames uit het Bimhuis en Lantarenvenster in combinatie met de single ‘Ozone’. Maar er is goed nieuws, er wordt druk geschreven aan een nieuw album. Dus bereid je voor op een avond vol met spannend nieuw werk!

In samenwerking met Jazznjazz 

Inclusief drankje en een kleine borrelgarnituur na afloop.

Onderdeel van

Jazz & Wereld
In de serie Jazz & Wereld neemt gastprogrammeur Henk Roelofs je mee in de jazzscene. Ontdek vier heel verschillende jazzartiesten en geniet van een heerlijke zondagmiddag gevuld met kwaliteit en 'behapbare' muziek.

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer