Dai Carter

Mentale kracht
do 13 mrt 20:00
do 13 mrt
20:00
  • do 13 mrt
    20:00
    Schouwburg Cuijk
    Grote Zaal
  • Exclusief consumptie

Veel mensen kennen Dai Carter als hoofdinstructeur bij het tv-programma ‘Kamp van Koningsbrugge’. Hij diende tien jaar bij het Korps Commandotroepen en ging acht keer op missie naar verschillende conflictgebieden. 

Psychologie
Als ‘Special Forces Medic’ heeft Dai altijd een grote interesse gehad in fysiologie, psychologie, biologie en neurologie. Door de jaren heen bouwde hij veel kennis op over mentale kracht. Hij schreef er zelfs twee bestsellers over, ‘Nu of nooit’ en ‘Mentale kracht’. 

In dit theatercollege neemt Dai je mee naar de spannende avonturen die hij als commando heeft meegemaakt, ondersteund met nooit eerder vertoond eigen beeldmateriaal. 

Vragen
Verhalen die hij koppelt aan thema’s als weerbaarheid en veerkracht. Het publiek heeft een actieve rol tijdens enkele oefeningen en er is de mogelijkheid om aan het eind van de voorstelling vragen te stellen. Zodat iedereen mentaal krachtiger de zaal verlaat.

Onderdeel van

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer

Onderdeel van