Saturday Night Fever met Buddy Vedder

Saturday Night Fever komt terug naar het theater met in de hoofdrollen Buddy Vedder en Esmée Dekker. De beroemde musical is woensdag 20 november en donderdag 21 november 2024 te zien in Schouwburg Cuijk. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Muziekfilm Saturday Night Fever was in 1977 een groot succes en maakte van John Travolta een superster. Later werd het scenario bewerkt tot een musical, die zowel in Londen als op Broadway liep. 

De Nederlandse versie uit 2001-2003 betekende voor Chantal Janzen de doorbraak bij het grote publiek. In deze nieuwe versie kruipt Buddy Vedder in de huid van Tony Manero. De rol van Stephanie Mangano is voor  Esmée Dekker.

Buddy Vedder
Multitalent Buddy Vedder kennen we natuurlijk van televisie. Hij werd bekend door zijn rol als Rover Dekker in Goede tijden, slechte tijden. 

Hierna zagen we hem onder meer terug als presentator, won hij samen met Robin Martens het programma Dance, dance, dance en bracht hij in 2018 een eigen single uit onder de naam Los.

Onlangs was hij nog in Schouwburg Cuijk te zien in De komedie over een bankoverval.

Esmée Dekker
Esmée Dekker speelde eerder Rizzo in Grease de musical (2023) en won daarvoor in datzelfde jaar de beste vrouwelijke bijrol bij het Musical Awards Gala.

Start kaartverkoop
Kaarten voor deze klassieker zijn vanaf nu te bestellen via onze website.