Simon-James Reynolds

S.O.L.O
do 12 dec 20:00
do 12 dec
20:00
  • do 12 dec
    20:00
    Schouwburg Cuijk
    Grote Zaal
  • Inclusief consumptie

Je hebt lichamen die zo soepel en beweeglijk zijn, dat ze zich in alle richtingen laten plooien, zoals dat van de in Australië geboren gymnast Simon-James Reynolds. Grond- en luchtacrobatiek, trampoline, schoonspringen: hij doet het met de spreekwoordelijke twee vingers in de neus. 

In ‘S.O.L.O.’ (Situations of Ones Life’s Obsessions) verpakt hij zijn verhaal in een adembenemende multimediale voorstelling en neemt hij je met een mix van circusdisciplines en theater mee naar de sleutelmomenten in zijn leven. 

Turntalent
Reynolds, een buitengewoon turntalent en veelgevraagd (cover)model, trainde van jongs af aan voor de Olympische Spelen in Londen. Door omstandigheden viel zijn droom in duigen. 

Zijn drang om fysiek bezig te zijn bleef echter. Inmiddels is Simon-James al meer dan vijftien jaar te vinden op internationale podia en producties met circus, dans, gymnastiek en theater.

Onderdeel van

Credits

script, teksten en muziek: Simon-James Reynolds | regie en staging: Simon-James Reynolds i.s.m. Thomas Rose

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer