LevensLONG

LUDIQUE! - Gerald Drent en Martijn Smulders
vr 15 nov 20:00
vr 15 nov
20:00
  • vr 15 nov
    20:00
    Schouwburg Cuijk
    Grote Zaal
  • Inclusief consumptie

De twee jonge, bekroonde theatermakers Gerald Drent en Martijn Mulders gingen voor ‘LevensLONG’ de samenwerking aan met producent Kristof Rutsaert. Hij is de weduwnaar van Robert Long en opende speciaal voor het duo de schatkamer met het volledige oeuvre van Long. 

Met wat ze hier aantroffen maakten de mannen een universeel liefdesverhaal vol passie, verlangen, afscheid, hoop en hartstocht. De vaak beeldende teksten van Long – ook enkele Duitstalige – worden door LUDIQUE! in een theatrale setting vormgegeven. 

Door liedjes en teksten aan elkaar te verbinden, door juist die nummers te kiezen die elkaar versterken of door teksten te spreken in plaats van te zingen, ontstaat een originele vorm van muziektheater en een feest van herkenning.

Onderdeel van

Aanrader van de programmeur
Loek Muijsenberg: "Een jaar geleden maakte ik kennis met dit fenomenale en licht eigenzinnige duo. Hun vormtaal hoort thuis in het theater en verdient een podium. Een beetje extravanganza, een beetje 'Berlin Cabaret'-stijl en burlesque-variété. Dat is Ludique!

Zij spelen, vertellen en zingen over het leven van Robert Long. In 'LevensLONG', brengen ze een ode aan zijn liedjes, het leven en de liefde. Een aanrader voor fans van intiem en meeslepend theater en natuurlijk voor de fans van Robert Long."

Credits

muzikale leiding en piano: Peter van de Zwaag | zang en spel: Gerald Drent en Martijn Mulders

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer