De Kleine Zeemeermin De Musical (4+)

Met Sita Vermeulen e.a.
wo 23 okt 13:30
wo 23 okt
13:30
  • wo 23 okt
    13:30
    Schouwburg Cuijk
    Grote Zaal
  • Exclusief consumptie, zonder pauze

Van Hoorne Studios – in 2022 en 2023 bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical – zet haar jarenlange sprookjestraditie voort met ‘De Kleine Zeemeermin’. 

Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik in de prachtige onderwaterwereld. Hier woont, diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen, de kleine zeemeermin, het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. 

Bij een hevige storm redt ze een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. Maar hij woont op het land!

Met prachtige decors en kostuums en de humor die er vanaf spat, wordt dit een spetterende sprookjesmusical voor de hele familie!

Onderdeel van

Kom verkleed
Maak jouw theaterbezoek extra magisch door verkleed naar de schouwburg te komen. Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer.

Credits

regie: Bas Groenenberg | spel: Sita Vermeulen, Stijn MacGillavry e.a.

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer

Onderdeel van