Waterlanders

Randy Fokke, Paul R. Kooij, Jip Smit e.a.
wo 2 okt 20:00
wo 2 okt
20:00
  • wo 2 okt
    20:00
    Schouwburg Cuijk
    Grote Zaal
  • Inclusief consumptie

De samenwerking tussen schrijver Koen Caris – winnaar van de Hebban Debuutprijs 2022 – en regisseur Hanneke Braam levert het ene na het andere toneelpareltje op (o.a. ‘Bonita Avenue’).

Voor het spannende familiedrama ‘Waterlanders’ komt Caris met een eigen tekst, over een dorp dat geteisterd wordt door water. Als in de tuin van een familie na de zoveelste overstroming een drenkeling aanspoelt, komen de onderlinge verhoudingen op scherp te staan. 

Moeder Sofie raakt geobsedeerd door de jongen, wat een kloof tussen de gezinsleden tot gevolg heeft. Intussen drijft puberzoon Kees steeds verder af. Hoe vinden ze elkaar terug te midden van deze turbulentie?

Spannende serie
Het messcherpe polderdrama kijkt als een spannende serie, waarbij op herkenbare wijze wordt getoond hoe verschillende generaties binnen een familie omgaan met oprukkend water. Gespeeld door een topcast met onder anderen Randy Fokke, Paul R. Kooij en Jip Smit.

Inleiding
Vooraf ben je welkom bij een speciale inleiding waarin de makers vertellen over de voorstelling. Ze gaan dieper in op de keuze voor het stuk, de bewerking, regie en de acteurs. Er wordt kort ingegaan op de inhoud van het stuk, zonder daarbij te veel weg te geven over het verhaal.

Credits

tekst: Koen Caris | regie: Hanneke Braam | spel: Randy Fokke, Paul R. Kooij, Jip Smit, Koen van der Molen en Alexander De Maere

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer