Joshua en Henry Timisela

Samen uit,
vr 25 okt 20:00
vr 25 okt
20:00
  • vr 25 okt
    20:00
    Schouwburg Cuijk
    Grote Zaal
  • Inclusief consumptie, zonder pauze

Na een decennium van succes en een tijdelijke scheiding, zijn Henry en Joshua Timisela eindelijk samen terug op het podium met een verhaal dat rechtstreeks uit het hart komt. In ‘Samen uit,’ nemen de broers je mee op een emotionele reis door hun leven, hun successen en uitdagingen.

Het begon allemaal tien jaar geleden, toen Henry en Joshua hun eerste succesvolle stappen op het podium zetten en de Nederlandse theaterwereld veroverden met hun unieke mix van humor, herkenning en levenslessen. 

Het grote succes had echter ook een keerzijde. In 2014 wachtte een mysterieus persoon de broers op na hun eerste voorstelling. Hij droeg een hoed van corduroy, sprak de broers aan en voorspelde succes. Daar werd tegelijkertijd een belofte gedaan. Door de drukte van het werk, vaderschap, relaties, raakte deze belofte verloren. 

Emotionele reünie
Maar nu is het tijd om terug te keren naar waar het allemaal begon en de belofte aan mr. Corduroy in te lossen. En om deze persoon weer terug te vinden. Niet geheel toevallig begint deze tournee in hun geboortestad Tiel en maken de broers wederom een fantastische reis. 

‘Samen uit,’ is meer dan alleen een theatervoorstelling; het is een emotionele reünie van twee broers die hun unieke band met het publiek willen delen. Beleef een avond vol emotie, inspiratie en hereniging!

In deze voorstelling wordt zowel Nederlands als Maleis gesproken.

Van onze gasten

Over ‘Joshua Timisela – Sorry Tante Corry’ (december 2023):

‘Het was een goede act, vond veel herkenning en heb veel gelachen.’

‘Veel herkenbare anekdotes.’

‘Het was geweldig!’

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer