Trots 54

Honger
wo 28 aug
wo 28 aug

Trots54, een kunst- en cultuurcommunity van jongeren uit de regio Noordoost-Brabant, duikt weer de theaters in. Deze keer, wegens het grote succes in 2022, met een reprise van hun show ‘HONGER’. Een show voor en door jongeren

HONGER gaat over de dilemma’s en uitdagingen van jongeren in de achterstandswijk ’t Scharnier. Twee vriendengroepen komen met elkaar in conflict tijdens één van de vele underground feestjes. De ene groep experimenteert met seks en drugs. De andere groep probeert juist op het rechte pad te blijven met fysieke training in de boksgym. Enkele jongeren hebben te maken met criminele uitbuiting en de twee groepen raken steeds meer verstrengeld….

HONGER om alles uit te proberen

HONGER om overal schijt aan te hebben

HONGER om door te gaan

HONGER om jezelf keer op keer tegen te komen 

Over Trots54
Trots54 is een kunst- en cultuurcommunity voor jongeren uit de regio Noordoost-Brabant. Binnen de Trots54 community gaan jongeren, onder begeleiding van professionele regisseurs en kunstprofessionals, aan de slag met hun dromen, ambities en uitdagingen. Trots54 versterkt de positieve kracht van jongeren door hen zélf op het podium te plaatsen, in een professionele omgeving.

Jaarlijks ontwikkelt Trots54 een eigen theatertour, waarmee het gezelschap door de regio Noordoost-Brabant tourt. De voorstelling wordt gespeeld door en voor jongeren van diverse vmbo- en havo/vwo scholen uit de regio. 

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer