Dana Winner

More than I Imagined
vr 6 jun 20:00
vr 6 jun
20:00
  • vr 6 jun
    20:00
    Schouwburg Cuijk
    Grote Zaal
  • Exclusief consumptie, met pauze

Dana Winner viert 35 jaar liefde voor muziek. In dit jubileumconcert vertelt ze over haar leven op en naast de bühne en zingt ze haar hits, persoonlijke favorieten en de parels die haar inspireerden.

Persoonlijke voorstelling 
“Ik heb het gevoel dat ik nog zoveel te vertellen heb. De inspiratie, herinneringen en het leven onderweg. Het wordt mijn meest persoonlijke voorstelling, met alle mooie momenten die ik gedurende 35 jaar muziek beleefde, letterlijk more than I imagined”, zegt de Vlaamse zangeres er zelf over.

Het wordt het voorlopige hoogtepunt van een glansrijke carrière: ze verkocht inmiddels 3 miljoen albums en toerde door Nederland, Duitsland, Zuid-Afrika, Israël en België. Wereldwijd genoten 250 miljoen kijkers van haar uitzonderlijke versie van ‘One Moment In Time’ uit 2016. ‘More than I Imagined’ wordt een feestelijk, intiem en persoonlijk concert. 

Van onze gasten

Over ‘Miss You Most’ (mei 2023): 

‘Een mooie voorstelling van Dana Winner. Een volle zaal. Bij Dana gaat de tijd veel te snel!’ 

‘Dit was echt fantastisch, wat een stem. Volgend jaar weer!’ 

‘Wat een geweldige zangeres!’ 

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer