Ashton Brothers

Brothers (reprise)
za 1 jun 20:00
za 1 jun
20:00
  • za 1 jun
    20:00
    Schouwburg Cuijk
    Grote Zaal
  • Inclusief consumptie, zonder pauze

Met hun gloednieuwe show brengen de Ashton Brothers een ode aan elkaar. Aan de tribe die ze samen vormen en die al ruim twintig jaar de zalen in binnen- en buitenland platspeelt. 

De stuntmannen, evenwichtskunstenaars en muzikale multitalenten bestormen opnieuw het podium met alles wat ze hebben, dwars door de fysieke grenzen van het theater, dwars door ruimte en tijd, huid en haar, in een rechte lijn naar je hart. 

Met onverschrokken ‘visuele poëzie en absurdistisch variété’ (De Telegraaf) creëren ze hun eigen universum van magie, muzikaliteit en spectaculaire, hilarische en halsbrekende toeren. 

‘BROTHERS’ geeft je een verrassende kijk op de veerkracht van ons bestaan en van de planeet waarop we ronddolen.

Terug wegens groot succes
Deze voorstelling was in juni 2023 onder een andere titel en als try-out bij ons te zien. Wegens groot succes komen ze terug naar onze schouwburg in het nieuwe seizoen.

Credits

met: Friso van Vemde, Guyllaume Wibowo, Joost Spijkers, Niek Takens, Pim Muda en Timo Bakker 

Van onze gasten

Over Ashton Brothers - ▲ (try-out) in juni 2023:
‘Fenomenaal! Origineel, de timing, de muziek en zang, het thema, in één woord: geweldig! De dynamiek deed me terugdenken aan Waardenberg & de Jong in hun toptijd.’

‘Fantastische show! Het is met geen pen te beschrijven hoe bijzonder, mooi en goed de voorstelling is. Een ware kunstvorm. Top entertainment! Het is alles wat je verwacht en meer.’

‘Beste show ooit van de Ashton Brothers’