Oxygen

DELUSION II - THE FINAL CHAPTER
do 1 mei 20:00
do 1 mei
20:00
  • do 1 mei
    20:00
    Schouwburg Cuijk
    Grote Zaal
  • Exclusief consumptie

De jonge choreograaf Jennifer Romen timmert serieus aan de weg met haar gezelschap Oxygen. Met haar eerste avondvullende voorstelling ‘Delusion’ bespeelde ze zowel het podium als de zaal, die onder de indruk was van de gedetailleerde choreografieën en beeldende illusies.

“Ze betovert het publiek door te spelen met blacklight, illusies, maskerades, videowanden, filmprojecties, lichtschermen en acrobatische hiphopdans”, schreef Theaterkrant. 

Dans en illusie 
Dat smaakt naar meer en dus neemt Jennifer je in ‘DELUSION 2.0’ opnieuw mee in haar vernieuwende samenspel tussen dans en illusie. Het personage dat we in ‘Delusion’ volgden op haar weg van adolescentie naar volwassenheid, staat in deel twee oog in oog met haar grootste tegenpool.  
Is het een tegenstander waar ze van moet winnen, of een deel van zichzelf dat ze moet leren accepteren en zelfs omarmen? Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming of age-voorstelling. 

Credits

choreograaf: Jennifer Romen | assistent choreograaf: Jody Geijsendorpher | muziek: Subp Yao 

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer