Slagerij van Kampen

40 Jaar Jubileumtour
vr 11 apr 20:00
vr 11 apr
20:00
  • vr 11 apr
    20:00
    Schouwburg Cuijk
    Grote Zaal
  • Exclusief consumptie, met pauze

In zijn tienerjaren was Willem van Kruijsdijk onder de indruk van de Burundi Drummers en hun unisono drummen, waar een enorme oerkracht vanuit gaat. De liefde werd gedeeld met Mies Wilbrink en in 1982 richten ze samen Slagerij van Kampen op. 

We zijn nu (ruim) veertig jaar en een Edison Award, een gouden cd, vele theatertournees, tv-optredens en een liveoptreden voor Nelson Mandela verder. De bezetting is gewijzigd, maar de oerkracht is gebleven. Ze zijn dan ook nog steeds een voorbeeld en inspiratiebron voor vele percussiegroepen over de hele wereld. 

In ‘40 Jaar Jubileumtour’ smelten het prachtige verleden en het krachtige, indrukwekkende heden samen tot een fantastische live-ervaring. De hartverwarmende energie van de bandleden, de prachtige visuele effecten en de overweldigende oerdrift van de drums zorgen wederom voor een onuitwisbare indruk.  

Je bent bij Slagerij van Kampen goed verbonden met een tijdloos ritmisch fenomeen! 

Credits

artistieke leiding: Eric van Dieteren | band: Olaf Fase, Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere en Robin van Vliet 

Van onze gasten

Over ‘Rhythm of Live’ (april 2023): 

‘Hele sfeervolle ritmische opzwepende showavond.’ 

‘Geweldig optreden van fantastische mensen.’ 

‘Een fantastisch spektakel....geweldig om dit mee maken!’ 

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer