District 12

Create Studios
zo 16 mrt 15:00
zo 16 mrt
15:00
  • zo 16 mrt
    15:00
    Schouwburg Cuijk
    Grote Zaal
  • Exclusief consumptie

‘District 12’ is een interactief theaterspel, een whodunit vol humor, mysterie en intrige. Het rustige stadje Unitown wordt opgeschrikt door de gruwelijke moord op professor P. Versteden. En jij kunt deze zaak oplossen! 

Moordzaak
Wanneer je District 12 komt versterken, krijg je in voorbereiding op de moordzaak toegang tot het digitale dossier. Hierin vind je informatie, puzzels en codes, die je een flinke voorsprong bieden bij het ontrafelen van de misdaad. 

Tijdens de voorstelling ben je onderdeel van de verhoren, zie je flashbacks, krijg je onderzoekstijd en volg je de dagelijkse gang van zaken bij District 12. Kies je ervoor je bevindingen te delen of trek je liever zelf je conclusie? 

Ben jij de detective die wij zoeken? Dan zien we je graag bij ‘District 12’!

Onderdeel van

Aanrader van de programmeur
Loek Muijsenberg: "Dit is dé kans om theater op een nieuwe, spannende en interactieve manier te beleven en je detectivevaardigheden te testen. Iedereen neemt actief deel aan het verhaal. ´The audience is full of detectives'.

Dit unieke concept is meer dan alleen entertainment; het daagt je uit om scherp te blijven, samen te werken en op je intuïtie te vertrouwen. Kijk! Als je buiten de gebaande paden denkt, vindt je sowieso samen de moordenaar, maar ook kom je er ook achter dat er in onze schouwburg superleuke activiteiten plaatsvinden die je misschien in eerste instantie niet had verwacht. Ik daag je uit!"

Nog meer genieten

Kom ook eens lekker eten in ons gezellige Fraterhuis of verwen jezelf met een VIP-arrangement. De beschikbaarheid bij een voorstelling zie je vanzelf in het bestelproces. 

 

Lees Meer