Schouwburg Cuijk
Grotestraat 62
5431 DL Cuijk
Openingstijden bespreekbureau:
Telefonisch: di t/m vr van 13.30 tot 17.00 uur.
Kassa: een uur voorafgaand aan een voorstelling.
Gesloten in juli en augustus.

Contactformulier

Mijn vraag of opmerking is gericht aan:
bespreekbureau
andere afdeling

Vraag of opmerking:
VACATURES

Wij zijn op zoek naar een

Horecamedewerker

(uren in overleg)

Dit zijn wij

Schouwburg Cuijk, een middelgroot theater met twee zalen, is gevestigd in het hart van Cuijk, aan de Grotestraat. Per theaterseizoen zijn er ruim 100 voorstellingen in de grote zaal of het SchouwCafé. Daarnaast biedt de schouwburg uitgebreide mogelijkheden voor feesten en zakelijke evenementen, in samenwerking met onze horecapartner LaVie. Kwaliteit, service, gastvrijheid en een vriendelijke, persoonlijke benadering staat hierbij voorop.

Jouw baan

Schouwburg Cuijk zoekt met ingang van het nieuwe seizoen nieuwe parttime horecamedewerkers. Je komt te werken in een enthousiast, jong team. Je krijgt een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast hebben we prima arbeidsvoorwaarden met een collectieve zorgverzekering, bedrijfsfitness én personeelskorting op toegangskaarten voor de voorstellingen.

Dit ben jij

Je bent enthousiast, vriendelijk en gastvrij. Verder weet je van aanpakken en wil je er alles aan doen om het onze gasten naar de zin te maken. Uiteraard met een glimlach op je gezicht.

Wat we van jou verwachten:

  • Je bent minimaal 16 jaar oud
  • Je bent flexibel (je kunt zelf aangeven wanneer je kunt werken)
  • Je bent representatief en spreekt goed Nederlands
  • Ervaring in de horeca is niet vereist, wij leren je de kneepjes van het vak

Reageren?

Als dit jouw baan is, stuur dan een mail met CV en motivatiebrief naar horeca@schouwburgcuijk.nl ter attentie van Abbey Breepoel. Ook kan je hier terecht voor meer informatie over de functie.