Schouwburg Cuijk
Grotestraat 62
5431 DL Cuijk
Openingstijden bespreekbureau:
di t/m vr van 15 tot 18 uur
en twee uur voorafgaand aan een voorstelling.
Gesloten in juli en augustus.

Contactformulier

Mijn vraag of opmerking is gericht aan:
bespreekbureau
andere afdeling

Vraag of opmerking:
SCHOUWBURGPAS

Met voorrang kaarten bestellen met de SchouwburgPas

Met de SchouwburgPas kunt u al voor de officiƫle start van de kaartverkoop van het seizoen 18/19 kaarten bestellen. Daarmee vergroot u uw kansen op de toegangsbewijzen voor de artiesten van uw keuze.

Meer voordelen

De pas biedt nog andere aantrekkelijke en exclusieve voordelen. Gedurende het theaterseizoen 2018-2019 wordt u verrast met interessante (last minute-) aanbiedingen voor nog niet uitverkochte voorstellingen. Daarnaast ontvangt u komend seizoen een uitnodiging voor een exclusief 'kijkje achter de schermen' in Schouwburg Cuijk.

Goede doelen

Schouwburg Cuijk heeft er, als maatschappelijk betrokken organisatie, bewust voor gekozen om 90 procent van de opbrengst van de verkoop van de SchouwburgPas ten goede te laten komen aan twee goede doelen: Leergeld Land van Cuijk en Podiumfonds Land van Cuijk en Noord-Limburg.

De stichting Leergeld Land van Cuijk biedt kinderen uit achterstandsituaties de kans om deel te kunnen nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Hierdoor bloeien ze op, ontwikkelen ze nieuwe kennis en vaardigheden en krijgen ze meer zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Het Podiumfonds Land van Cuijk en Noord-Limburg steunt een aantal bijzondere culturele en maatschappelijke initiatieven in de regio met geld, met adviezen van ervaren specialisten en/of met professionele faciliteiten.

Zo werkt de SchouwburgPas 18/19

De SchouwburgPas 18/19 kost 35 euro. Met de pas kunt u tijdens de exclusieve voorverkoop (16 mei 19.30 uur tot 18 mei 19.30 uur) maximaal twee kaarten per voorstelling bestellen. Op 18 mei om 19.30 uur start de officiƫle verkoop, ook voor niet-pashouders. De pas is gedurende 1 seizoen geldig.
De SchouwburgPas is gedurende het hele seizoen te bestellen. Om gebruik te kunnen maken van het voordeel van voorverkoop is het aan te raden om de pas vóór 1 mei te bestellen.

Zo bestelt u de SchouwburgPas 18/19

U kunt de SchouwburgPas bestellen via onderstaande bestelknop. Vul in het bestelscherm uw inloggegevens in als u al een account heeft, of maak een nieuw account aan. Nadat u ingelogd bent kunt u de pas bestellen en betalen met iDEAL. De pas is direct geldig.

BESTEL