Bouke komt terug in seizoen 24|25

Na het grote succes van zijn concerten afgelopen najaar in onze schouwburg komt Bouke terug naar Cuijk met zijn fenomenale Elvis tribute. De show Bouke Rocks Elvis is te zien op vrijdag 21 maart 2025. De kaartverkoop start op vrijdag 26 januari om 14.00 uur. 

Update: het concert is al uitverkocht. 

Wie de afgelopen jaren een show van Bouke bijwoonde, weet dat hij garant staat voor een avond topkwaliteit! De beste zanger met de mooiste stem om de songs van de grootste entertainer aller tijden te brengen.

Bouke werd zelfs tweemaal gevraagd om op Graceland, de thuisbasis van Elvis Presley in Memphis (USA), op te treden. Hij won meerdere tv-shows en in 2023 jaar blies hij de jury van The Tribute: Battle of the Bands omver.

Met de show Bouke Rocks Elvis brengt hij de echte Elvis-magic naar het theater, waarbij hij wordt begeleid door de ElvisMatters Band, blazers en backing vocals. Een concert van meer dan twee uur met bekende en minder bekende songs van Elvis, en met veel kippenvel momenten waarbij je, als je je ogen sluit, haast The King zelf hoort. 

Deze show is reeds meerdere keren betiteld als beste Elvis tributeshow ooit!

Reacties van onze gasten in november 2023:
‘Het was GEWELDIG! (…) Lang geleden dat ik met kippenvel heb gezeten bij een show’

‘Iedereen die fan van Elvis is moet dit een keer gezien hebben!’

‘Zo genoten. Bijzonder goed. Wat een prachtige stem heeft Bouke en wat een mooie show.’