Gerard van Maasakkers viert zijn 75e verjaardag

De Brabantse zanger Gerard van Maasakkers viert dit weekend zijn 75e verjaardag. Om dat te vieren gaat hij na de zomer op tournee met een jubileumprogramma. Vrijdag 22 november komt hij naar Cuijk met de voorstelling 'In de Gloria!', de kaartverkoop start vrijdag 22 maart om 10.00 uur.

De liedjes van Gerard van Maasakkers lijken met het verstrijken van de jaren alleen maar beter te worden. Het is dus goed nieuws dat hij afgelopen maart 75 geworden is! En dat blijft hij een heel jaar lang. Dus trakteert hij. Niet op taart, maar op liedjes. En die zijn lekker zeg! Niet te zoet, niet te romig, niet te dit of te dat, maar puur, eerlijk en van een haast ongekende kwaliteit. Dit wordt dus een avond voor fijnproevers. 

De tour start en eindigt in zijn geboorteplaats Nuenen: op de eerste en de laatste dag van zijn verjaarjaar. Vier met hem mee. Geniet van al dat moois. Laat toeters en bellen thuis, zeg hem niet dat het beste nog moet komen en vraag hem niet hoelang hij nog doorgaat. Maar zing hem toe uit volle borst: In de glo-ri-a!

Gerard van Maasakkers

In de Gloria!

Vrijdag 22 november | 20.00 uur

[bestel kaarten]