Open wifi netwerk

Voorwaarden

Welkom op ons openbare wifi-netwerk. Het gebruik ervan is gratis en de voorziening is voor iedereen beschikbaar in het hele gebouw. Er zijn enkele voorwaarden voor het gebruik. 

De beschikbaarheid van het netwerk is niet gegarandeerd. De snelheid is onder andere afhankelijk van het aantal gelijktijdige gebruikers.
Misbruik van het netwerk voor illegale doeleinden en overmatig datagebruik zijn niet toegestaan. Huis van Cuijk heeft het recht om hierop te controleren.
Huis van Cuijk monitort het gebruik van het netwerk en kan daarbij metadata inzien, waaronder de naam van je toestel, je dataverbruik en de ruimte waarin je je bevindt.
Huis van Cuijk is niet aansprakelijk voor eventuele schade die je door het gebruik van het openbare wifi-netwerk ondervindt.

Risico's

Het gebruik van een openbaar wifi-netwerk kent enkele extra risico's. We raden je aan om alleen beveiligde websites te bezoeken (met slotje in de adresbalk), en geen wachtwoorden en persoonlijke informatie te verzenden. Schakel voorzieningen om bestanden te delen (zoals AirDrop) uit. Gebruik in geval van twijfel ons PublicRoam-netwerk of je telefoonnetwerk (4G of 5G).