Kaartverkoop S24|25 start 31 mei

De kaartverkoop voor het nieuwe programma start vrijdag 31 mei om 13.30 uur. Het programma voor seizoen 24|25 wordt op 17 mei gepresenteerd op de website die meteen ook een nieuw jasje krijgt. De Vroege Vogel Verkoop voor Vrienden van de schouwburg begint op woensdag 29 mei, ook om 13.30 uur. 

Behalve op de website verschijnt het programma ook weer in een papieren folder en in een handig overzicht in de huis-aan-huiskranten. De programmafolder is vanaf 17 mei gratis af te halen bij de schouwburg en de bibliotheek in het Huis van Cuijk en verschillende andere locaties in de gemeente Land van Cuijk, welke op de website van de schouwburg worden vermeld.  

Nieuwe vleugel

Vanaf deze week is het voor theaterliefhebbers weer mogelijk om Vriend te worden. Met hun bijdrage steunen zij het Schouwburgfonds dat als doel heeft cultuur breed toegankelijk te maken en lokale talenten een podium te geven en te helpen ontwikkelen. Zo is dit seizoen na de opening van het Huis van Cuijk in de foyer een vleugel geplaatst, waarop iedereen mag spelen. 
 
Ook ging een bijdrage naar het open podium Appels en Peren, dat door de samenwerkende podia Filmcafé Grave, Gryphus, Myllesweerd, Oelbroeck en Schouwburg Cuijk wordt georganiseerd. De eerste voorronde heeft inmiddels plaatsgevonden in Grave, de tweede is komende zondag van 13.00-17.00 uur in Oelbroeck in Sint Anthonis (aanmelden is niet meer mogelijk).  

Verrassing

Hoe het programma voor het nieuwe theaterseizoen eruitziet, blijft nog even een verrassing. Wel zijn de afgelopen maanden al enkele namen bekendgemaakt, onder wie de broers Joshua en Henry Timisela, Bouke met de ElvisMatters Band, de musical Saturday Night Fever met Buddy Vedder en Gerard van Maasakkers. De kaartverkoop voor deze voorstellingen is reeds gestart.

Laatste nieuws