Winnaar ‘The Tribute’ komt in oktober naar de schouwburg

19-02-2022

Winnaar ‘The Tribute’ komt in oktober naar de schouwburg
Queen Must Go On, de winnaar van 'The Tribute, Battle of the Bands' (foto: William Rutten) 

Wekenlang streden de beste tributebands van Nederland om de hoofdprijs in SBS-programma ‘The Tribute, Battle of the Bands’. Zaterdagavond was de finale te zien met als winnaar: de Nijmeegse band ‘Queen Must Go On’. Na de zomer geeft de winnende tributeband een theatertour, met een première op zaterdag 8 oktober in onze schouwburg.

De jury en het publiek werden zaterdagavond omvergeblazen door de performance en energie van de vier bandleden. De juryleden Angela Groothuizen, Spike van Zoest en Cesar Zuiderwijk zijn lyrisch over de kwaliteiten van deze band.

Concert met de grootste hits

Tijdens het concert in Schouwburg Cuijk neemt ‘Queen Must Go On’ het publiek mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals ‘Don't Stop Me Now’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’ komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band.

De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen hits, maken dit tot een ware beleving.

Kaartverkoop is gestart

‘Queen Must Go On’ geeft een optreden in Schouwburg Cuijk op zaterdag 8 oktober. Kaarten zijn nu te koop via deze link

Update: Het concert op 8 oktober was in een  mum van tijd uitverkocht. Bij voldoende belangstelling geven ze een extra concert op 7 oktober. Meld je hier aan voor de wachtlijst.

Winnaar ‘The Tribute’ komt in oktober naar de schouwburg
Ward Palmen, zanger van Queen Must Go On (foto: William Rutten) 

Deel op Twitter | Deel op Facebook