Win een Meet & Greet met de cast van The Mousetrap

10-11-2021

Win een Meet & Greet met de cast van The Mousetrap
 

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is de meet & greet komen te vervallen.

‘The Mousetrap’ ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Na twintig jaar is dit legendarische moordmysterie van Agatha Christie terug in Nederland.

Het verhaal

Door de aanhoudende sneeuwval zit een aantal gasten vast in het oude pension Monkswell Manor. Dan meldt een brigadier van de politie zich. Eerder die dag is in de omgeving een moord gepleegd en hij vermoedt dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben, maar als er een tweede slachtoffer valt, loopt de spanning op.  

Agatha Christie maakte er een meesterlijke whodunit van en zet haar publiek voortdurend op het verkeerde been met meer plotwendingen dan een draaitol!  

Best bewaarde geheim

Het verhaal is nooit verfilmd en wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen...

Maak kans op een meet & greet

Ga jij donderdag 25 november naar ‘The Mousetrap’? Dan maak je kans op een ontmoeting met twee leden van de cast! Aan ‘The Mousetrap’ doen mee: Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik Brom, Danny Westerweel, Xander van Vledder, Guusje te Pas en Bob Ott.

Kansmaken? Stuur een e-mail naar win@schouwburgcuijk.nl. Vermeld op welke naam de kaarten staan en wie jij graag zou willen ontmoeten. Deelnemen is mogelijk tot woensdag 24 november. 

 

'The Mousetrap', donderdag 25 november te zien in de schouwburg 

Deel op Twitter | Deel op Facebook