Win een kijkje achter de schermen bij de ROCKY HORROR SHOW

30-06-2021

Win een kijkje achter de schermen bij de ROCKY HORROR SHOW
Foto: Raphaël Drent 

Omdat we enorm uitkijken naar het nieuwe theaterseizoen, verloten we de komende tijd een paar leuke prijzen. Maak deze week kans op een unieke Backstage Experience: win 2 kaarten voor de ROCKY HORROR SHOW met vooraf een rondleiding achter de schermen. 

Met nominaties voor 5 Tony Awards, is de ROCKY HORROR SHOW wereldwijd een fenomeen en een absolute must-see! Een avond vol onweerstaanbare rockmuziek waarbij stilzitten lastig is. Een avond waarop eindelijk alles weer mag. De wereldhit komt voor het eerst naar Nederland én naar ons theater. 

Brad is net verloofd met Janet. Door een lekke band en een onweersbui raken ze verzeild in de wereld van de perverse dokter Frank-N-Furter. Ze maken kennis met zijn blonde gespierde supercreatie Rocky, dienaar Riff Raff, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere opmerkelijke inwoners. Zo ontaardt een stormachtige avond in een regelrechte relatie- en libidotest. Let’s do the Time Warp again. Zing en dans mee, vanavond mag het!

Met in de hoofdrollen Sven Ratzke, Esmée Dekker, Ellen Pieters en Erik Brey.

Win een kijkje achter de schermen bij de ROCKY HORROR SHOW
 

Win een Backstage Experience

Maak kans op 2 vrijkaarten voor de ROCKY HORROR SHOW op dinsdag 26 oktober, inclusief een Backstage Experience. We nemen je mee achter de schermen waar je kunt zien hoe het decor wordt opgebouwd! Ervaar de spanning voorafgaand aan de show en zie waar de artiesten zich klaarmaken. 

Mail voor 9 juli naar winnen@schouwburgcuijk.nl met wie jij deze ervaring wil delen. 

Trailer van de voorstelling 'de ROCKY HORROR SHOW' 

 

Deel op Twitter | Deel op Facebook