Win een boek uit de reeks Literaire Ontmoetingen

17-06-2021

Win een boek uit de reeks Literaire Ontmoetingen
 

Komend najaar start een nieuwe reeks Literaire Ontmoetingen. Omdat de zomer de ideale tijd is om boeken te lezen, maak je deze week kans op een van deze romans, plus twee vrijkaarten voor een auteur naar keuze!

Nog een paar weken en dan start de zomervakantie, voor velen hét moment om bij het zwembad te zitten met een goed boek. Nog inspiratie nodig? Lees bijvoorbeeld een boek van Hanna Bervoets, Bart Chabot of Murat Isik, de auteurs die komend seizoen naar Cuijk komen voor een Literaire Ontmoeting.

Boekenweekauteur Hanna Bervoets publiceerde onlangs een nieuwe verhalenbundel, Een modern verlangen, met daarin veertien korte verhalen rondom de complexiteit van menselijke relaties; tussen geliefden, tussen vrienden, tussen mens en dier, de mens en de wereld om haar heen. 

Murat Isik schreef in 2017 het boek Wees onzichtbaar, over een Turkse jongen die opgroeit in de Bijlmer. Hiermee won Isik in 2018 de prestigieuze Libris Literatuurprijs. 

Bart Chabot schrijft met Mijn vaders hand een indringend verhaal over zijn jeugd in Den Haag. Het is het eerste deel van een trilogie, waarvan deel 2 onlangs is verschenen.

Doe mee met de winactie

Benieuwd naar een van deze boeken? Maak nu kans op een van deze romans of de verhalenbundel inclusief twee vrijkaarten voor een Literaire Ontmoeting. Mail voor 25 juni naar winnen@schouwburgcuijk.nl welke auteur jij graag zou willen ontmoeten.

  • Een modern verlangen van Hanna Bervoets, inclusief twee vrijkaarten voor haar ontmoeting op 12 oktober.
  • Wees onzichtbaar van Murat Isik, inclusief twee vrijkaarten voor zijn ontmoeting op 16 november.
  • Mijn vaders hand van Bart Chabot, inclusief twee vrijkaarten voor zijn ontmoeting op 25 januari.

De boeken zijn aangeboden door boekhandel The Read Shop Cuijk

De Literaire Ontmoetingen zijn een samenwerking tussen Schouwburg Cuijk, BiblioPlus en Stichting De Kneep. 
 

Deel op Twitter | Deel op Facebook