Win een avondje uit met je beste vriendin

14-07-2021

Win een avondje uit met je beste vriendin
 

Dames opgelet: omdat we enorm uitkijken naar het nieuwe theaterseizoen, verloten we deze week een Ladies Night! Maak kans op 2 kaarten voor de voorstelling ‘Huisvrouwen bestaan niet’, inclusief make-up vooraf en een glaasje bubbels en een goodiebag na afloop. 

In de herkenbare en humoristische voorstelling ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ (gebaseerd op de gelijknamige bioscoophit uit 2017) maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier.  

Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven (mam, hoe lang gebruik jij dit doekje al?). 

Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt (bij ons kakken de kinderen met een bord nasi op schoot).  

En moeder Loes (59) die met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest midden in het leven staat.

Over een ding zijn ze het eens: huisvrouwen bestaan niet (meer).

Ladies Night

Maak kans op een Ladies Night voor 2 personen op donderdag 17 februari 2022. Samen met je vriendin, moeder of zus word jij vanavond in de watten gelegd. 

Noor Gijsen van Gaaf Huidverzorging, verzorgt je make-up in een van onze kleedkamers. Vervolgens ga je samen naar de komische voorstelling ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’, om daarna de avond in het GrandCafé af te sluiten met een glaasje bubbels. Je gaat niet met lege handen naar huis: je krijgt een goodiebag mee, met producten van de Hema, Livera, DA en Via Canella in Cuijk. 

Kansmaken? Mail voor 23 juli naar winnen@schouwburgcuijk.nl wie jij graag wil verrassen met deze Ladies Night.
 

Deel op Twitter | Deel op Facebook