Wim Helsen is terug met nieuwe voorstelling

15-04-2022

Wim Helsen is terug met nieuwe voorstelling
 

De Vlaamse cabaretier Wim Helsen gaat op tournee met zijn nieuwe voorstelling ‘Niet mijn apen, niet mijn circus’. De pers is lovend: 'Niemand kan met zoveel sjeu de foutcode op een verkeersboete voordragen.'  (★★★★ Trouw). Volgend jaar staat Wim Helsen met deze voorstelling in onze schouwburg, de verkoop is gestart. 

De carrière van Wim Helsen is een doorlopend succesverhaal. Hij won in 2003 met zijn eerste solo ‘Heden Soup!’ gelijk de Neerlands Hoop en met zijn derde én vierde programma de Poelifinario. Zijn vorige voorstelling ‘Er wordt naar u geluisterd’, was ‘een gedurfd avontuur, dat onderstreept hoe relevant en groots zijn oeuvre is’ (NRC Handelsblad ★★★★).

In nummer 6 vraagt de Vlaming zich af: wat heeft de wereld nodig? Wat heeft een mens nodig? Wat hebt u nodig? Eenvoudige vragen. Maar eenvoudige vragen vragen om ingewikkelde antwoorden. Dat treft: Wim Helsen bulkt van radicale, geheimzinnige en willekeurige antwoorden.

‘Niet mijn apen, niet mijn circus’ is vrijdag 10 maart 2023 te zien in onze schouwburg. Kijk hier voor kaarten en meer informatie. 

Deel op Twitter | Deel op Facebook