Vier kerst met Clean Pete

02-12-2020

Vier kerst met Clean Pete
 

Ze maakten in 2019 ‘de kerstplaat van het jaar’ (de Volkskrant) en komen nu onze schouwburg verwarmen met Clean Pete’s Kerst Lab. Maandag 21 december viert Clean Pete het mooiste feest van het jaar in de intieme setting van Thuis in ’t Theater. De kaartverkoop start vrijdag 4 december.

In Clean Pete’s Kerst Lab hoor je sfeervolle, ingetogen muziek en experimentele uitstapjes, met bijzondere muzikanten, nieuw werk en oude vertrouwde melodieën. Haal die foute kersttrui maar van zolder en schuif aan bij deze alternatieve kerstmis. Geen enkel jaar is een verloren jaar zolang kerst wordt gevierd.

Clean Pete bestaat uit de tweelingzussen Loes en Renée Wijnhoven. Ze groeiden op in Sambeek en maken al van jongs af aan samen muziek. In 2019 gingen zij voor het eerst het theater in met de voorstelling ‘Afblijven’, die ze ook in Cuijk speelden voor een enthousiast publiek. Een van de reacties na afloop: “Geweldig, wat een talent hebben die meiden zeg!”

Hun vorig jaar verschenen kerstalbum ‘Gloria’ werd door de Volkskrant uitgeroepen tot kerstplaat van het jaar: ‘De toonzetting met steeds die prachtige cello van Renée als begeleiding bij de fluweelzachte samenzang met haar zus Loes is fraai. De teksten zijn zonder uitzondering sterk’. Dat belooft veel goeds voor deze alternatieve kerstshow! 

Deel op Twitter | Deel op Facebook